Descrierea produsului

Aparat aerosoli IMA BABY, nebulizator pentru copii si adulti, 2 trepte de viteza, portabil, validat clinic, 0.2 ml/min, ultrasonic, tehnologie Mesh, Accesorii, silentios, alb

Pachetul contine: Nebulizator, 2 masti (copil/adult), tub gura, adaptor masca, cablu incarcare USB. (nu contine baterii)

Silentios

Din acest motiv este ideal pentru copii care de obicei se sperie de zgomotul facut de alte aparate, prin urmare acesta poate fi utilizat si la bebelusi in timpul somnului.

Fata de un aparat clasic nebulizatorul IMA Baby aproape ca nici nu se aude.

Terapia cu aerosoli este eficienta in tratamentul afectiunilor pulmonare, traheitei, astmului, bronsitei, sinuzitei si alergiilor; poate inlatura de asemenea neplacerile cauzate de raceli si iritatii alergice si atenua stimulii care produc tusea, durerea si senzatia de compresie din sinusurile paranazale, facilitand expectorarea.

Tehnologie MESH

Cele peste 3000 de gauri din cadrul sitei miscoreaza particolele nebulizate ajung pona la o dimensiune de 4 microni ceea ce permite sa ajunga chiar pana in bronhii, facilitand astfel trimiterea medicatiei exact acolo unde este nevoie.

Design "destept"

Inclinatia din cadrul recipientului de medicamente face ca medicatia sa se scurga tot timul in locasul dedicat, facilitand astfel economia de timp si lichid.

Super usor de curatat

Apasati butonul pentru a scoate recipientul pentru medicamente si clatiti sub jetul de apa.

Portabil

Doua moduri de alimentare - la priza sau cu 2 baterii AA (nu sunt incluse in pachet)

Detalii tehnice produs

Greutate: 86 gr (fara baterii)

Dimensiuni produs: 4.7*4.7*12cm

Capacitate recipient: min 5 - max 17 ml

Zgomot: < 50 db(A)

Voltaj: DC: 3 - 5 V

Atomization: >0.2ML/min

Frecventa ultrasunete: 108KHz± 10%

Particule atomizate: ≤ 0.5um

 

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!