Descrierea produsului

- Trasforma medicamentele lichide in particule microscopice - aerosoli, usor de inhalat si cu efect terapeutic rapid;
- Ideal pentru tratamentul la domiciliu;
- Potrivit atat pentru copii cat si pentru adulti;
- Poate fi utilizat orice tip de medicament;
- Nebulizare cu compresor;
- Tub cu lungime mare;
- Rata crescuta de nebulizare;
- Filtru de praf;
- Suport ingenios pentru sustinerea kitului de nebulizare. 

Aparatul de aerosoli  RedLine NB-315 PRO a fost dezvoltat pentru tratarea cu succes a afectiunilor tractului respirator, precum bronsite, sinuzite, raceli, alergii sau astm. Compresorul impinge aerul in kitul de nebulizare. Cand aerul intra in recipientul de nebulizare, medicamentul introdus, prescris de medicul specialist, este convertit in picaturi microscopice ce sunt usor de inhalat si au efect terapeutic imediat.

Aparatul de aerosoli RedLine NB-315 PRO a fost conceput pentru a va oferi posibilitatea de a avea o dimensiune a particulelor diferita, si anume doua pahare de nebulizare cu MMAD diferit, de 2.44 si  4 µm. De asemenea pentru a veni in ajutorul dumneavoastra am inclus in pachetul produsului si un furtun de 6 m.
Lungimea de 6 m a furtunului suplimentar este perfecta pentru o pozitionare cat mai departe a aparatului, pentru a nu deranja pacientul in timpul tratamentului.

COMPRESOR PUTERNIC

Nebulizatorul RedLine NB-315 PRO este prevazut cu un compresor performant, cu sistem de amortizare a vibratiilor. Datorita micsorarii componentelor si a utilizarii unei tehnologii moderne, zgomotul a fost si el diminuat astfel incat, acesta este mai putin zgomotos.

AMORTIZAREA VIBRATIILOR

Aparatul de aerosoli RedLine NB 315 PRO este compus dintr-un compresor rotativ cu piston si protectie la supraincalzire, fara ungere. Acesta este fixat in patru puncte cu amortizoare de vibratii. Carcasa aparatului este fabricata din material de plastic (ABS) antistatic.

Pentru a nu agrava boala de care suferim, aparatul de aerosoli (ca toate nebulizatoarele cu compresor ale producatorului) este prevazut cu filtru de praf. Acesta impiedica patrunderea particulelor de praf in compresor si de aici in medicamentul lichid transformat in aerosoli. Filtrul se schimba periodic. Din acest motiv Scian ofera clientului in pachetul standard 5 filtre de rezerva.

UTILIZARE IMEDIATA

Aparatul de aerosoli RedLine NB-315 PRO se poate utiliza imediat deoarece, acesta este echipat cu urmatoarele accesorii:

Masca adulti - 1 buc
Masca pediatrica - 1 buc
Tub pentru aer - 1 buc
Kit de nebulizare;
Piesa pentru cavitatea bucala - 1 buc
Filtre de aer - 5 buc

KIT PRO

Acest recipient de nebulizare sau pahar de nebulizare cum mai este numit, este universal, conexiunea cu furtunul de aer este universala. Dispenserul inclus asigura generarea de particule in zona respirabila, sub 5 microni.

Lungimea de 6 m a furtunului suplimentar este perfecta pentru o pozitionare cat mai departe a aparatului, pentru a nu deranja pacientul in timpul tratamentului.

Masca de bebelusi este conceputa pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 0 - 24 de luni.

GARANTIE

Pentru a proba calitatea si durabilitatea produsului, producatorul ofera o garantie de 3 ani. Acest tip de garantie ii asigura utilizatorului o continuitate in utilizare fara costuri suplimentare, aspect foarte important ce poate influenta in mod esential decizia de achizitie a unui aparat de aerosoli.

 

 

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!

Aparat de aerosoli RedLine NB-315 PRO cu compresor MMAD variabil 2.44 si 4m, furtun de 2 si 6 m

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra