Descrierea produsului

Dr. Dog este un sistem de terapie cu aerosoli cu aer comprimat pentru uz pediatric. Designul sau simpatic in forma de catel este conceput pentru bebelusi cu scopul de a facilita abordarea terapeutica optimizand astfel eficacitatea acesteia.

In ciuda aspectului jucaus, nu este o jucarie, ci un aparat pentru aerosoli de inalta performanta, echipat cu un compresor puternic si silentios, cu filtru de aer integrat si nebulizator rapid COLPHARMA EASY 2.

Nebulizatorul COLPHARMA EASY 2 asigura, prin cresterea cantitatii de medicament nebulizat la o viteza foarte mare, eficienta maxima. Este compus din doar 2 PIESE pentru a facilita asamblarea, curatarea si pentru a evita riscul de pierdere a componentelor mici.

Caracteristici:

Design jucaus pentru a facilita abordarea terapeutica a copiilor.

Eficient in cazul inflamatiilor tractului respirator inferior (bronhii si plamani) si superior (nas, sinus si gat).

   

Viteza foarte mare de nebulizare (0,45ml in 1 minut).

Nebulizeaza orice tip de medicament pentru aerosoli.

Silentios

Compresor puternic si durabil (utilizare continua).

COLPHARMA EASY 2 este compus din doar 2 PIESE pentru a facilita asamblarea, curatarea si pentru a evita riscul de pierdere a componentelor mici.

COLPHARMA EASY 2 este dotat cu maner pentru o prindere usoara si tub de aer.

 

Tub pentru nas non-invaziv din silicon moale. Contine un tub si pentru gura.

 

2 Masti de dimensiuni diferite cu elastic: masca mai mica pentru bebelusi si nou nascuti, masca mai mare pentru adulti si copii mai mari.

Principiul de functionare al nebulizatorului COLPHARMA EASY 2

COLPHARMA EASY 2 este un nebulizor de inalta performanta. Aparatul creeaza un curent de aer care trece prin tub pana la camera de nebulizare in care se gaseste medicamentul lichid si pe care il transforma in vapori de aerosoli pentru o inhalare usoara (nebulizare)

Pachetul contine 5 filtre de aer de rezerva.

Dimensiuni particule: 5 µm

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!