Descrierea produsului

Panna este noul trend in materie de fotbal de strada, iar arena EXIT Panna este perfecta pentru a invata acest joc energic!

Principala regula a jocului este sa inscrii un „Panna”, adica un gol, in poarta adversarului si sa reintri in posesia mingiei.

Panna poate fi jucat 1 contra 1 sau 2 contra 2.

Este un joc fluid, fiecare meci dureaza 3 minute, iar jucatorii trebuie sa inscrie un gol in mai putin de 30 de secunde.

O metoda rapida pentru a inscrie goluri este de a pasa mingea prin intermediul peretilor laterali ai campului de joc. Arena Panna este potrivita pentru orice tip de suprafata, atat in gradina, cat si in spatii inchise.

Rama peretilor arenei este confectionata din metal galvanizat si vopsit, iar interiorul este realizat din panouri PVC negre.

Asamblarea se face cu ajutorul unor carlige de prindere, iar cele doua porti sunt integrate in rama metalica.

Setul cuprinde panourile pentru asamblarea campului si 2 porti. Produsul este realizat din metal, PVC si plastic, fiind recomandat copiilor cu varste mai mari de 5 ani.

EXIT Toys este o companie olandeza care incurajeaza si provoaca copii sa se joace si sa se distreze in aer liber. Produsele sunt testate pentru a garanta functionalitatea acestora si siguranta celor mici la joaca.