Produse
0

Descrierea produsului

Army of Two the Devil's Cartel Xbox360 este un joc de tip actiune first person shooter lansat de Electronic Arts in data de 3/28/2013, disponibi pentru PlayStation 3 si Xbox 360.

Asa cum ne-am obisnuit, Army of Two the Devil's Cartel Xbox360 va fi un co-op cu doi eroi principali, Tyson Rios si Elliot Salem. Cei doi sunt angajati pentru a infrunta o noua grupare mafiota, de data aceasta actiunea fiind mutata in America de Sud. The Scythe este numele unui cartel al drogurilor din Mexic, ale carui operatiuni s-au intins pe tot Pamantul. 

Army of Two the Devil's Cartel Xbox360 este jocul care a dat tonul genului tactical co-op care revine în forta. Dezvoltat de studiourile Visceral Games, creatorii seriei Dead Space, Army of Two The Devil’s Cartel este un 3rd person co-op action-shooter care foloseste motorul Frostbite 2.

In Army of Two the Devil's Cartel tu si partenerul tau trebuie sa împuscati si sa distrugeti tot ce va iese în cale, pentru a elimina un cartel de droguri care a pus stapânire pe Mexic. În misiunile co-op, fiecare dintre cei doi jucatori trebuie sa îndeplineasca o serie de obiective individuale pentru a îndeplini o sarcina comuna. Cu cât munca în echipa este mai eficienta, cu atât recompensa va fi mai mare.
 

Army Of Two The Devil s Cartel Xbox360

Acest produs nu mai face parte din oferta Nichiduta.ro

Plata in rate fara dobanda prin