Descrierea produsului

Dezlănțuie arsenalul mobil al lui Axl în cele mai mari bătălii!

 

Pregătește-te de o bătălie serioasă în stil LEGO® NEXO KNIGHTS™ cu Arsenalul Mobil al lui Axl (72006 Axl's Rolling Arsenal), echipat cu lansatoare ascunse și pod mobil. Aruncă în luptă nava Jestroyer cu lansatoarele rapide cu 6 proiectile împotriva navei Vyro Glider. Încuie creaturile în cufărul capcanei și salvează Knighton de infecția tehnologică. Această jucărie bestială include 4 minifigurine și 3 scuturi scanabile.

 

- Include 4 minifigurine: Axl, Jestro, VanByter Nr. 407 și un MegaByter.

- Arsenalul Mobil al lui Axl este prevăzut cu un pod mobil, o carlingă, două lansatoare și un suport de scuturi plus mini-tancul capcană cu un cufăr de depozitare și suport de scuturi.

- Nava Jestroyer este prevăzută cu o carlingă, două aripi articulate înarmate cu lansatoare rapide cu 6 proiectile și două pumnale detașabile.

- Nava Vyro Glider este prevăzut cu o carlingă, două lansatoare de creaturi, două săbii detașabile și un suport de scuturi.

- Scoate lansatoarele tancului și apasă pârghiile pentru a trage!

- Coboară podul mobil pentru a lansa capcana de creaturi.

- Armele includ securea lui Axl și sulița lui MegaByter.

- Plasează Puterea lui Merlok în suportul de scut pentru a îți îmbunătăți cavalerul sau vehiculul în lupta împotriva răufăcătorilor!

- Descarcă aplicația gratuită LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 pe telefon sau tabletă. Cere permisiunea părinților.

- Scanează scuturile pentru puterile NEXO Drop the Beat și Standing Ovation și Puterea Merlok Securea lui Merlok, și folosește puterea în jocul LEGO® NEXO KNIGHTS™.

- 7 Puteri Merlok de colecționat pentru a îl opri pe Monstrox și armata sa în încercarea lor de a răspândi infecția digitală prin Knighton.

- Această jucărie este potrivită pentru vârstele de 8-14 ani.

- Arsenalul Mobil al lui Axl măsoară peste 13 cm înălțime, 15 cm lungime și 22 cm lățime, și peste 23 cm lățime și 19 cm lungime în modul de atac.

- Nava Jestroyer măsoară peste 7 cm înălțime, 10 cm lungime și 16 cm lățime.

- Capcana de creaturi măsoară peste 4 cm înălțime, 7 cm lungime și 6 cm lățime.

- Nava Vyro Glider măsoară peste 4 cm înălțime, 11 cm lungime și 9 cm lățime.

EAN code:
5702016093896
Cod produs
72006
Vârstă recomandată
8 - 14 ani
Nr. pieselor în cutie
604
Nr. minifigurinelor în set:
4
Data lansării:
2018-01-01