Descrierea produsului

Scrie-ţi propria odisee legendară şi ia parte la aventuri epice într-o lume în care fiecare alegere contează.

Condamnat la moarte de propria familie, vei porni într-o aventură epică, de la stadiul de mercenar proscris până la cel de erou legendar grec, şi vei descoperi adevărul despre trecutul tău.

Făureşte-ţi destinul într-o lume afectată de războaie şi dominată de zei şi bărbaţi, în care munţii întâlnesc marea. Întâlneşte figuri faimoase ale Greciei Antice şi interacţionează cu acestea într-un punct crucial al istoriei care a definit civilizaţia occidentală.

Assassin’s Creed Odyssey pune accent pe libertatea de decizie a jucătorilor graţie inovaţiilor nemaiîntâlnite până acum într-un joc Assassin’s Creed, oferindu-ţi posibilitatea să-ţi alegi ce fel de erou vrei să devii şi să schimbi lumea din jurul tău.

Prin relaţiile pe care le formezi cu personaje „colorate” şi deciziile pe care le faci în timpul jocului, vei fi cel care are controlul asupra destinului tău.

Personalizează-ţi echipamentul şi însuşeşte-ţi abilităţi speciale noi, adaptând setul de skill-uri al eroului tău la stilul tău de joc.

Croieşte-ţi propia cale în Grecia, participând la lupte sângeroase, atât pe uscat cât şi pe mare, pentru a deveni un adevărat erou legendar.