Descrierea produsului

Inițiază preadolescentul tău în distracția și emoția filmului Toy Story 4 cu acest adorabil set de joc Lego Aventura lui Buzz și Bo Peep pe terenul de joacă!

Acest set minunat este special conceput pentru a fi ușor și distractiv pentru copilași și preșcolari, și conține o casă de joacă cu 2 niveluri cu zonă de bucătărie, tobogan, pod, perete de escaladă, stativ cu fereastră hublou, și o placă de bază din cărămizi pentru începători care permite chiar și constructorilor de prima dată să simtă mândria de a construi clădiri, vehicule și multe altele, pe cont propriu.

Setul de construcție de jucărie teren de joacă include și un carusel și tufe mobile sub podul care se deschide pentru se vedea o ascunzătoare, și un skunk-mobil.

Ghidul simplu inclus pentru construcție și joacă va ajuta de asemenea tânărul căutător de aventuri să înțeleagă scopul etapelor în construcție și să-și dezvolte imaginația și încrederea pentru un început perfect în construcția cu cărămizi Lego într-un cadru familiar Toy Story.

Include minifigurinele Buzz Lightyear, Bo Peep și Gabby Gabby.

Avertisment: Contine piese mici! Pericol de sufocare!

Varsta recomandata: +4 ani

Aventura lui Buzz si Bo Peep pe terenul de joaca Lego

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra