Descrierea produsului

Este acel cuib pentru bebelusi construit anume pentru a-ti da siguranta ca cel mic doarme protejat, chiar daca e in acelasi pat cu tine, cu tati, frati mai  mari sau animale de casa.

Acasa, la bunici sau in concediu. Este ca un patut portabil, de folos si atunci cande vrei sa-l muti in patul lui.

Co-sleeping? Dormiti separat?
 
Este perfect pentru ambele situatii!
 
Avantaje:
 
Copilul doarme in siguranta, oriunde ar fi. Si nu e doar pentru dormit. Il poti muta usor, cu toate ale lui, oriunde ai fi: in toate camerele, pe terasa, in carucior.
Daca se obisnuieste sa doarma acolo, acesta va fi culcusul lui pentru mult timp: are o zona de siguranta si intimitate bine si confortabil delimitata.
Chiar daca doarme in patut, datorita marginilor moi care, spre deosebire de alte sisteme, nu ii blocheaza accesul vizual catre mediu, se va simti atat in siguranta, cat si cu o mare libertate de explorare.
Din spusele mamicilor care au ales co-sleeping-ul: “nu imi mai este frica de faptul ca, daca adorm foarte adanc, sa vin peste el in timpul somnului!”
Este extrem de usor de folosit si intretinut. Cu dubla fata, ai cel putin doua variante de utilizare.
Se poate folosi si dupa varsta de 6 luni, daca dai drumul capetelor legate cu snur.
 
Dimensiuni: 90 x 65 exterior si 70* x 32 interior.
 
*Unii copii sunt mai lungi de 50 de cm la nastere iar la 3 luni au chiar 65 cm. Ia in cazul ca, la nastere, uterul tau nu avea lungimea mai mare de 30 cm iar ei nu vor dormi decat in copilaria timpurie cu picioarele perfect drepte. Asadar, un culcus lung de 70 cm este grozav pentru senzatia de “brate” pentru puiul tau mult timp chiar si dupa 6 luni! 
 
Exterior: bumbac 100%
Interior: fibra hipoalergenica + saltea de burete.
Are doua fete.
Se poate spala integral.