Descrierea produsului

Setul este format din 2 piese:

Baby cocoon cu doua fete

O salteluta suplimentara

Setul este universal si poate fi utilizat in patutul bebelusului, in patul parintilor, in landou, pe covor, pe o canapea, in timpul calatoriilor, etc.

Baby cocoon cu doua fete:

* Cosuletul cuib pentru bebelusi este proiectat pentru utilizare incepand de la nastere si pana la aproximativ 6 luni.

* Construit cu multa grija si pricepere, Baby Nest-ul Multifunctional din Bumbac ofera bebelusului tau siguranta si confort datorita formei speciale de cocon.

* Este fabricat din bumbac de inalta calitate, certificat Oko-Tex Standard 100,calitatea inalta a tesaturilor, iar in interior este umplut cu vatelina cu proprietati hipoalergenice., care ii va oferi copilului confort si moliciune, dar si proprietati hipoalergenice.

* Toate materialele folosite transforma baby nest-ul intr-un culcus perfect si sigur pentru bebelusul tau!

* Cuibul bebelusului ii va permite copilului sa separe spatiul din patul parintilor, ceea ce va spori siguranta in timpul somnului.

* Coconul bebelusului va fi perfect ca pat portabil pentru copii - in deplasare, pe canapea, pe covor oriunde doriti!

* Baby Nest-ul se poate ajusta in functie de varsta si dimensiunea copilului, datorita celor 2 snururi din partea inferioara a acestuia. 

* Materialele folosite in procesul de fabricatie respecta standardul Oko-Tex Standard 100, fiind cel mai important standard de siguranta pentru textile. Produsele care au certificatul Oko-Tex Standard 100 nu contin substante nocive, de ex. pesticide, clorofenoli, formaldehida, coloranti alergenici, coloranti azoici interzisi sau metale grele extractibile. Certificarea Oko-Tex Standard 100 este acordata numai textilelor ale caror componente au fost testate in fiecare etapa a productiei si au obtinut rezultate pozitive.  

 

  • Salteluta suplimentara cu doua fete:

  • * Setul contine si o salteluta moale cu dimensiunea de 90x50x3 cm.

  • * Poate fi folosita in cosulet si oriunde aveti nevoie.

  • * Salteluta usureaza mentinerea cosuletului curat pentru ca daca din greseala varsati ceva pe el, puteti sa o spalati fara a fi nevoie sa spalati intreg cosuletul.

  • * Material: o fata 100% bumbac, o fata Minky

  • * Umplutura - vatelina cu proprietati hipoalergenice.

 

 

  • Date tehnice:

Dimensiuni: 90 x 50 x 13 cm

Inaltime: 13 cm

Materiale: Interior: silicon; Husa: bumbac 100%

  • Ingrijire - se poate spala in masina de spalat la 30 ° C, la maxim 800 rotatii/minut.

  • Greutate: 1 kg