Descrierea produsului

Imbogatit cu uleiurile esentiale de Lamaie, Mandarin, Bergamot are o actiune de purificare, iar extractele organice din Aloe, Nalba si Shinduf contribuie la hranirea parului, fibra de par prinde consistenta si volum. Fara Silicon, Parafina, Parabeni, Uleiuri Minerale, COAMIDE DEA, PEG, SLES, SLS.

Descrierea produsului: Balsam ideal pentru toate tipurile de par pe baza de ulei biologic de Argan, aliat pretios al parului, alaturi de aminoacizi vegetali din Soia, de Porumb si Grau ce joaca un rol cheie in mentinerea umiditatii optimale a parului.

Datorita greutatii lor moleculare scazute, aminoacizii penetreaza usor fibrele parului, ajutandu-l astfel ca fibrele de par sa capete imediat un aspect sanatos si stralucitor.

Extractul biologic de Aloe Vera are o actiune emolienta si anti-mancarime, contribuie la intarirea firelor de par, stimuland astfel cresterea parului.

Extractul biologic de Nalba este bogat in mucilagii cu binecunoscute proprietati emoliente si hidratante, dar si calmante.

Formula balsamului de par Bio Argan Oil BioQ este imbogatita cu Antociani, Acid Clorogenic, Cofeina si Potasiu.

Extrasul biologic de Shinduf se obtine din seminte de Shinduf ce contin saponide cu efect de atenuare a senzatiei de mancarime a scalpului, cu actiune purificanta asupra scalpului.

Uleiul esential de Lamaie are actiune astringenta si anti-seboreica, cu proprietate imediata de purificare si degresare a parului, uleiurile esentiale de Mandarin si Bergamot au o actiunea antiseptica, invaluind parul cu o simfonie de parfum natural de citrice, cu adevarat irezistibil.

Mod de folosire: Pentru rezultate mai bune, complete si evidente, se recomanda aplicarea balsamulul de par Bio dupa spalarea cu Samponul Bio Argan Oil BioQ cu Ulei de Argan, aplicandu-l pe parul umed, tamponat, pe toata lungimea.

Asteptati cateva minute dupa care clatiti bine.

Produs certificat biologic AIAB si VeganOK. Produse testate dermatologic, fabricate in Italia si certificate BIO la nivel european: Certificat AIAB (Asociatia Italiana Agricoltura Biologica) nr CA ITA 80000.

Certificat ICEA (Institutul Certificare Etica si Ambientala) produse biologici nr 205 BC (Bio Cosmesi)

Certificat ISO 22716 2008 ce garanteaza respectarea normelor internationale si calitatii produselor cosmetice (GMP) Certificat LAV nr 047 emis de ICEA ce garanteaza ca produsele nu au fost testate pe animale Ingrediente: Aqua, Cetyl alcohol, Behenamidopropyl dimethylamine, Lactic acid, Argania spinosa kernel oil, Rosmarinus officinalis extract, Hydrolyzed soy protein, Hydrolyzed corn protein, Hydrolyzed wheat protein, Glycerin, Trigonella foenum-graecum seed extract, Aloe barbadensis leaf extract, Malva sylvestris leaf extract, Citrus limon fruit oil, Citrus nobilis peel oil, Citrus bergamia peel oil expressed, Parfum, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Benzyl alcohol, Sodium dehydroacetate, Phenoxyethanol. extrase naturale biologice din agricultura ecologica BIO