Descrierea produsului

Balsam bio pentru par, 250 ml, Bema Bioeconatura (cod 1727)

Principii active: Aloe, bambus si ulei de masline.

Formula speciala a acestui produs, bazata pe principiile active extrase din aloe, bambus si ulei de masline, ofera luminozitate parului, normalizeaza secretia sebacee si revigoreaza firul de par. Dupa folosire, parul ramane mai usor de pieptanat si este protejat contra agresiunilor atmosferice ? vant, smog, soare, apa de mare sau clor. Pentru orice tip de par. Nu contine SLS/SLES (Sodium Lauryl/Laureth Sulfate).

Instructiuni de utilizare: Aplicati pe parul curat si ud, pe toata lungimea si in special pe varfuri. Lasati sa actioneze 2-3 minute si apoi clatiti cu apa. Pentru uz extern. Produs certificat organic (bio); testat dermatologic; testat pentru nichel, crom si cobalt < 0,1 ppm.

Ingrediente (INCI): Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Kaolin (Caolin), Glycerin (glicerina), Aloe Barbadensis* Leaf Extract (extract din frunze de aloe), Bambusoideae (Bambus), Olea Europaea* Fruit Extract (extract din masline),Tocopheryl Acetate (vitamina E acetat), Citric Acid, Profumo/Fragrance. * din agricultura organica