Descrierea produsului

FORMULA TRADITIONALA GERMANA, CALITATE SUPERIOARA

Destinat ingrijirii pielii obosite, sensibile, uscate si crapate, Balsamul cu Galbenele pentru corp regleaza continutul de substante hidratante necesare pielii redand aspectul sau natural.

Efect cicatrizant, vindecă eczemele și tratează rapid leziunile herpetice, ameliorează acneea și are efect dezinfectant, bun protector împotriva factorilor climatici precum soarele sau gerul.

Galbenelele sunt cunoscute pentru proprietatile lor datorită continutului în flavonoide, carotenoizi, vitamina C, uleiuri eterice, substanţe amare, saponine triterpenice, răşini, mucilagii.

Utilizarea balsamului cu gălbenele este indicat în îngrijirea zilnică sau poate fi utilizat cu succes în diverse boli dermatologice pentru efectele calmante, cicatrizante și emoliente. Ajută și în arsuri, degerături, varice, noduli și hemoroizi.

Este fină și protejează pielea. 

Aplicați o cantitate suficientă pe piele și masați până la absorbția totală a balsamului.

După terminarea aplicării spălați mâinile cu apă. Evitați contactul cu ochii, în caz contrar spălați cu apă din abundență și consultați medicul dacă este necesar. Ideală pentru adulți, copii și vârstnici.

Atenție! Acest produs nu este un medicament! Exclusiv pentru utilizare externă. Nu este recomandată utilizarea pentru sugari și copii sub 10 ani.
250 ml