Descrierea produsului

Balsam cu uleiuri esentiale Respir KID 50 ml

Balsam pentru uz extern imbunatateste respiratia si evita aparitiei unei infectii secundare. Reduce anxietatea si imbunatateste somnul. Recomandat copiilor peste 3 ani.

Pentru un masaj delicat, balsamul pentru copii Respir Kid cu extracte din plante organice si componente naturale, uleiuri esentiale organice calmeaza si ofera confort copilului tau.

Uleiuri esentiale organice: Naiouli - cu rol antibacterian, antiviral, expectorant Clove - cu rol antibacterial si antifungic Levantica - purifica, calmeaza si are antifungic, Maghiran - rol expectorant, decongestioneaza, purifica Portocale amare - calmeaza cu rol antibacterial

Instructiuni de utilizare Aplicati o cantitate mica de balsam o data sau de 2 ori pe zi pe pieptul si spatele copilului si masati usor. Nu se clateste.

Precautii Produs pentru uz extern. Nu este recomandat copiilor sub 3 ani. Contine urme de camfor si eucalipt. Nu lasati la indemana copiilor. Clatiti bine mainile dupa utilizare. Evitati expunerea indelungata la caldura. A se pastra ferit de razele directe ale soarelui. A nu se inghiti. A se evita contactul cu ochii. In caz de contact cu ochii: clatiti bine cu apa curata.

A se folosi, de preferinta, pana la sfarsitul: vezi pe ambalaj.

Cantitate: 50ml

Produs BIO cu uleiuri esentiale 100% origini naturale Fara PARABENI, PARFUM, COLORANTI

Producator Ocean Terre Biotechnologie

 

Balsam cu uleiuri esentiale Respir KID 50 ml

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra