Descrierea produsului

Balsam de buze bio antiage, 5 ml, Bema Nature Up (cod 9306)

Balsamul de buze bio antiage Nature Up este un must-have in orice anotimp, fiind un accesoriu de frumusete practic si usor de aplicat, esential pentru ingrijirea buzelor. Parfumul acestui balsam de buze este discret, delicat, dar cu o amprenta olfactiva aparte, astfel ne duce cu gandul la multitudinea de ingrediente naturale si bio continute in formula sa.

Balsamul de buze este imbogatit cu extracte din plante cu efect antioxidant si protector pentru ca buzele sa ramana moi, catifelate si intinerite, in timp ce ridurile fine sunt mascate. Formula bogata in uleiuri pretioase, bio, confera suplete buzelor, zi dupa zi.

Principii active:

extract din fructe de kakadu - bogat in vitamina C naturala, cu rol antioxidant, protejeaza pielea contra imbatranirii
unt de shea - hidrateaza, regenereaza si vitaminizeaza pielea
ulei de argan - efect antiage
extracte de piper negru si de coriandrul - rol protector si antimicrobian
uleiuri de: ricin, masline, migdale dulci, jojoba, avocado, macadamia - cu multiuple beneficii pentru pielea delicata a buzelor
vitamina E naturala - rol antioxidant
ceara naturala de carnauba si candelilla - pentru textura cremoasa, usor de aplicat pe buze

Balsamul de buze bio antiage Bema Nature Up este fabricat in Italia si este certificat organic de catre ICEA (Italia) ? un organism de certificare de incredere, recunoscut pe plan international.

Balsamul de buze bio antiage Bema Nature Up este:

testat dermatologic
- testat pentru nichel, crom si cobalt < 0,1 ppm
non-comedogenic - nu incarca porii si lasa pielea sa respire.

Balsamul de buze bio antiage Bema Nature Up nu contine:

- parabeni
- silicon
- parafina
- substante chimice daunatoare, toxice
- ingrediente provenite din organisme modificate genetic
- parfumuri sintetice sau coloranti sintetici

Instructiuni de utilizare: Se aplica pe buze de cate ori este necesar. Pentru uz extern.

Ingrediente (INCI): Ricinus Communis* Seed Oil (ulei de ricin), Olea Europaea* Fruit Oil (ulei de masline), Copernicia Cerifera* Wax (ceara de carnauba), Euphorbia Cerifera Wax (ceara de candelilla), Terminalia Ferdinandiana* Fruit Extract (extract din fructe de kakadu), Argania Spinosa* Kernel Oil (ulei de argan), Glycerin (glicerina), Aqua (apa), Olea Europaea* Fruit Extract (extract din masline), Piper Nigrum Seed Extract (extract din boabe de piper negru), Coriandrum Sativum Fruit Extract (extract din boabe de coriandru), Acacia Senegal Gum (guma de acacia), Prunus Amygdalus Dulcis * Oil (ulei de migdale dulci), Simmondsia Chinensis* Seed Oil (ulei de jojoba), Butyrospermum Parkii* Butter (unt de shea), Persea Gratissima* Oil (ulei de avocado), Macadamia Ternifolia* Seed Oil (ulei de macadamia), Tocopherol (vitamina E), Aroma. * din agricultura organica