Balsam de buze hrănitor cu ulei natural de cânepă cu CBD, Revers, vegan,4g

8Lei

Balsam de buze hrănitor cu ulei natural de cânepă cu CBD, Revers, vegan,4g

Cod: MYC-RVBBCANEP
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Pentru: Mamici

Balsamul de buze hrănitor cu ulei natural de cânepă cu CBD, de la Revers, îmbunătățește semnificativ starea pielii buzelor, regenerează intens și hidratează profund. Destinat utilizării pe tot parcursul anului. Balsamul protejează împotriva efectelor nocive ale vântului, apei, razelor solare și înghețului. 

Metoda de aplicare: Aplicați un strat subțire de balsam pe buze și lăsați-l să se absoarbă complet. Repetați de mai multe ori pe zi, în funcție de nevoile dvs.

Efecte:
* înmoaie și hidratează
* protejeaza echilibrul hidro-lipidic al pielii
* calmează iritarea
* protejează împotriva soarelui, vântului, aerului uscat, înghețului și căldurii
* încetinește îmbătrânirea pielii
* confera fermitate si tonifiere
 

Uleiul de cânepă CBD 100% natural este obținut din semințe de cânepă (Cannabis sativa), care, spre deosebire de THC, nu are efecte psihoactive. Are un efect benefic dovedit științific asupra pielii și părului. Are proprietăți nutritive și protectoare puternice. Produsul este bogat în substanțe biologic active, cum ar fi CBD, adică canabidiol, tocoferol și terpineol. Aceste ingrediente au proprietăți antioxidante, antiinflamatoare și antiseptice. Aproape 80 la sută din uleiul de cânepă este format din acizi grași esențiali (EFA), acid linoleic din grupul acizilor grași omega-6 și acid linolenic din grupul omega-3. De asemenea, conține acizi valoroși: oleic, palmitic și gamma-linolenic, precum și proteine, aminoacizi, caroten, minerale, vitamine (vitamina A, vitamina D, vitamina E și vitamina K), fitosteroli, fosfolipide. Toate acestea fac din uleiul de cânepă un produs ideal cu proprietăți nutritive, care poate fi utilizat individual sau ca si componentă care îmbogățește alte produse cosmetice.
Potrivit pentru toate tipurile de piele. 

Metoda de aplicare: Aplicați un strat subțire de balsam pe buze și lăsați-l să se absoarbă complet. Repetați de mai multe ori pe zi, în funcție de nevoile dvs.

Avertismente: Uz extern. Nu lasati la indemana copiilor. Depozitati in mediu uscat, ferit de lumina soarelui, la temperaturi intre 18-25 grade C, cu capacul inchis cu grija.
Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!