Descrierea produsului

Respir' Balm 50 ML Balsam pentru uz extern imbunatateste respiratia. Recomandat copiilor peste 6 ani.

Balsamul Respir' Balm este compus dintr-o sinergie de uleiuri esentiale organice utilizate pentru a calma si oferi confort. Textura sa usoara, matasoasa te infasoara intr-o magaiere oflactiva proaspata.

Contine Niaouli, cineol din rozmarin, cimbru, levantica, pin de munte, cuisoare, menta si uleiuri organice esentiale din perisor. Cu apa florala din musetel si ceara de albine. Uleiuri esentiale de eucalipt, palisandru, niaouli, cimbru, levantica, cuisoare, menta, perisor.

Instructiuni de utilizare Aplicati o cantitate mica de balsam 1 data sau de 2 ori pe zi pe piept si spate. Masati usor pana cand intra in piele.

Precautii. Produs pentru uz extern. Nu este recomandat femeilor insarcinate si care alapteaza. Recomandat copiilor cu varste peste 6 ani. A se evita contactul cu ochii. In caz de contact cu ochii: clatiti bine cu apa curata. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu inghititi. A se pastra ferit de razele directe ale soarelui. Contine camfor, menta si eucalipt. Nu aplicati pe mucoase.

A se folosi, de preferinta, pana la sfarsitul: vezi la baza borcanului/pe ambalaj.

Cantitate: 50 ml

Produs BIO cu uleiuri esentiale 100% origini naturale Fara PARABENI, PARFUM, COLORANTI

Producator: Ocean Terre Biotechnologie

 

Balsam pentru piept 50 ML

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra