Descrierea produsului

Aceasta protectiie pentru pat este foarte inalt si foarte lat  pentru a prevenii caderea accidentala copiilor  din pat in timp ce dorm. Sina de pat se fixeaza usor sub saltea si, cu dimensiuni de 150 x 50 cm, ii asigura micutului dvs. un somn sigur si linistit. Sleep N Safe Plus XL se rabateaza in jos si este perfect nu numai acasa, ci si in timpul calatoriilor si a vizitelor la bunicii.

Protectia este potrivita pentru paturile ce au salteaua cu o latime de maximum 140 cm. Asamblarea protectiei impotriva caderilor este foarte usoara. Pur si simplu reglati lungimea centurilor, apoi faceti clic  sau deschideti picioarele sinei si impingeti-le sub saltea. In acest fel, chiar si patul din camera dvs. de hotel va fi un loc sigur pentru a dormi pentru micutul dvs. Nu necesita utilizarea uneltelor. 

Pentru a asigura cel mai bun somn de noapte chiar si in zilele calduroare, protectia este prevazuta cu un gemulet din plasa care permite circulatia optima a aerului. 

 

Pentru transport si depozitare protectia pentru pat poate fi pliata in mijloc si picioarele scoaza apasand butonul mic pe fiecare parte. Odata pliata, protectia are dimensiunea de 75 x 50 x 5 cm.

Bariera de protectie pentru pat Sleepn Safe Plus XL Melange Grey

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra