Descrierea produsului

Baveta impermeabila, Herobility HeroBib Connect, gri

Incurajeaza creativitatea celor mici si lasa-i sa picteze cu mancare, insa fara frica ca isi vor murdari hainutele. Foloseste o baveta impermeabila usor de curatat si scapa de griji.

Baveta impermebila Herobility HeroBib Connect este un produs revolutionar in categoria sa, ce face parte din ecosistemul de produse smart Herobility pentru hranirea bebelusului. Pentru a proteja hainutele copilului in timpul mesei, folositi aceasta baveta alaturi de suportul pentru farfurie HeroPlacement din aceeasi colectie. Baveta impermebila Herobility HeroBib Connect acopera inclusiv poala copilului, spre deosebire de alte produse asemanatoare. Mai mult, o puteti folosi chiar si fara suportul de farfurie HeroPlacement, gratie dimensiunilor generoase.

HeroBib Connect are un buzunar de cangur cu deschidere larga ce functioneaza ca un suport pentru mancare.

Materialul impermebil, dar delicat din care este realizata baveta, permite copilului sa manance fara dificultati. Mai mult, acesta este usor de clatit si curatat.

Herobility este o companie suedeza ce s-a nascut din dorinta unor parinti de a le oferi copiilor lor cele mai sigure si mai placute produse din lume. Misiunea lor este de a oferi produse inovatoare pentru copii, care sa le faca viata mai usoara parintilor lor.

In plus, Herobility lupta pentru dreptul tuturor copiilor de a avea o copilarie sigura, fericita si lipsita de griji, donand echivalentul a 5 coroane suedeze din valoarea fiecarui biberon HeroBottle vandut, fundatiei World Childhood Foundation, fondata in anul 1999 de catre Majestatea sa Regina Silvia a Suediei.