Descrierea produsului

Tehnologia brevetata a biberonului anti-colici HABERMAN a fost dezvoltata in Marea Britanie si implica o eliminare totala a aerului din laptele continut in tetina – hranirea cu o tetina inchisa etans. Biberonul a fost proiectat si fabricat in proportie de 100% in Uniunea Europeana (Austria si Polonia), garantand controlul si cea mai inalta calitate a produsului.

Prin ce se deosebeste?

1. Eliminarea completa a aerului din tetina – hranirea cu o tetina inchisa etans.

2. Control lin al debitului de lapte ceea ce il face ideal pentru bebelusii cu varste cuprinse intre 0 si 6 luni. Debitul de lapte din tetina poate fi ajustat prin rotirea biberonului spre stanga sau dreapta. Acest lucru permite ajustarea cantitatii de lapte la nevoile individuale ale copilului.

3. Laptele nu curge din tetina datorita gravitatiei, necesita supt activ – aidoma hranirii la sanul mamei. Eliminarea completa a aerului din tetina – hranirea cu o tetina inchisa etans. In biberonul anti-colici Haberman, se formeaza o incapere separata in interiorul tetinei care se mentine plina cu lapte tot timpul hranirii, indiferent de unghiul de inclinare al biberonului. Datorita acestui fapt, bebelusul nu inghite aerul din sticluta in timpul hranirii.

Usor de asamblat

Biberonul a fost conceput pentru a atenua disconfortul cauzat de colici dar si pentru a satisface nevoile mamicilor in cautare de un biberon intuitiv, igienic, usor de spalat si rapid de asamblat.

Este atat de simplu! Biberonul poate fi asamblat cu o singura mana.

1. Atasati

2. Fixati / Click

3. Rasuciti

 

Setul include:

Biberon

Tetina

Filtru

Inel

Capac

 

Moasele il recomanda: revolutionar in reducerea colicilor

Recomand biberonul anti-colici Haberman de la Canpol ca un suport eficient in reducerea colicilor si reducerea varsarii/scuiparii excesive a hranei pentru copiii care sunt hrăniti cu biberonul sau un sistem alternativ*.

In biberonul anti-colici Haberman, tetina este prevazuta cu un sistem special anti-colici care separa complet laptele de aer. In tetina se formeaza o camera separata care ramane plina cu lapte in timpul hranirii, indiferent de unghiul de inclinare al biberonului. Datorita acestui fapt, copilul nu inghite aerul din biberon in timpul hranirii, imbunatatind semnificativ functionarea sistemului digestiv.