Descrierea produsului

Biberon cu gat larg nip Boy din PP 150 ml cu tetina silicon ortodontica ventilata, debit mediu (M), de la 0 luni

Biberoanele nip sunt alcatuite din:
1. Capacul de protectie - ofera protectie igienica în conditii de siguranta pentru tetina; se fixeaza ferm de inelul cu filet.
2. Inelul cu filet - realizat din material foarte rezistenr la socuri, este prevazut cu o proeminenta ce permite deschiderea si închiderea usoara a capacului si împiedica rostogolirea sticlei atunci cand este în pozitie orizontala.
3. Tetina - ortodontica din silicon moale sau latex, cu supapa anti-colici si manson extra rezistent, pentru o fixare perfecta pe gatul biberonului fara a permite picurarea.
4. Discul - disponibil doar la biberoanele standard - se monteaza în interiorul inelului cu filet si asigura o etansare perfecta în cazul transportului sau agitarii continutului din biberon. Prevazut cu un maner practic pentru îndepartarea usoara.
5. Corpul biberonului - confectionat din sticla sau polipropilena incasanta de înalta calitate (PP), imprimat în culori stralucitoare, fara PVC si sigur pentru alimente. Marcajele clare de pe biberon asigura o masurare precisa pentru alimente.

Descriere Biberoane nip cu gat larg

- Tetina din silicon pentru biberoane cu gat larg, ortodontica, ventilata anti-colici, cu sistem inovativ ACTIFLEX ce împiedica închiderea sau lipirea tetinei si asigura un flux constant de lichid;
- Design modern, în culori stralucitoare
- Realizate din Polipropilena (PP), un material usor, incasant, fin si placut la atingere, fara BPA
- Usor de apucat datorita formei ergonomice de clepsidra
- Gatul larg asigura o umplere si o curatare usoara
- Capacul împiedica picurarea tetinei (nu necesita disc)
- Gaica practica potrivita pentru agatarea de lantul pentru suzete
- Modele pentru Baietei sau Fetite, disponibile la 150 ml si 260 ml
- Model Unisex disponibil la 260 ml
- Marcaje clare pe biberon, ce asigura o masurare precisa pentru alimente

Toate componentele biberoanelor si canilor Nip sunt potrivite pentru sterilizare si fierbere.

Ele pot fi amestecate si folosite conform nevoilor Dvs si se potrivesc la toate biberoanele standard sau cu gat larg disponibile în comert.

Biberoanele si canile Nip sunt fabricate integral în Germania, din materiale de înalta calitate, nu contin Bisfenol A (BPA) si sunt certificate de laboratoare de testare si institute independente, în conformitate cu standardele EN 14350.