Descrierea produsului

Munchkin LATCH - Biberon cu Supapa Anticolici  , 240 ml, 0+

Cel mai bun Biberon ales de mame!

Castigatorul  din 2015 American Baby’s Best Award for Best Bottle Chosen by Moms

Biberoanele  Munchkin LATCH  ating toate obiectivele pentru o alaptare cat mai naturala  facilitand o trecere cat mai usoara de la alaptarea la piept la biberon.

Pentru ca hranirea copilului este una dintre preocuparile principale va  prezentam biberonul Munchkin LATCH  proiectat  pentru a imita experienta alaptarii. In timp ce alte biberoane cu gura larga arata ca un san, Munchkin LATCH  este unic  cu o tetina sub forma  de acordeon  ce imita functiile sanului, creaza o senzatie naturala, asemanatoare sanului

Tetina stil acordeon pe sticla LATCH  se intinde ca si sanul, ajutand copilul sa se hraneasca ca si la san .
La fel ca la san: Cand  mama alapteaza, copilul controleaza fluxul de lapte prin aplicarea unei presiuni la baza mamelonului mamei. Tetina imita mamelonul mamei prin eliberarea de mai mult lapte in timp ce copilul impinge impotriva bazei tetinei mamelonului .

Mai putini Colici: In timpul hranirii mamelonul stil acordeon se pliaza pe masura ce copilul se misca,  acest lucru permite copilului sa aiba o alaptare corecta si usoara fara ingestia de aer.
 
 SUPAPA  Anti-colici: Supapa anti-colici este situata in partea de jos a biberonului Munchkin LATCH  ce permite laptelui matern sa curga asigurand in acelasi timp ca bulele de aer sa nu se deplaseze prin laptele matern.

  Biberon-flux lent: Expertii sunt de acord ca cea mai buna de tranzitie are loc atunci cand fluxul din sticla se potriveste cu fluxul alaptarii de la san.

0%BPA

Biberon cu Tetina Anticolici  Cu Flux Lent pentru 0+ luni

Munchkin a castigat peste 30 de premii internationale care include si cel mai ravnit premiu din acesta industrie echivalentul Oscar pentru industria cinematografica : Target® Corporation Partner Award of Excellence, premiul de excelenta si inovatie in industria produselor pentru copii.