Descrierea produsului

Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anti-curgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului.

Produsul este fabricat din materiale non-toxice - fara Bisphenol - BPA Free - de inalta calitate, in conformitate cu normele Comunitatii Europene.

Pentru a evita pericolul de sufocare inspectati regulat tetina, testand rezistenta prin intindere, in special dupa aparitia dintilor la copii.

Aruncati produsul in caz de slabiciune, deteriorare sau perforare.

Instructiuni de utilizare:

Inainte de sterilizare spalati biberonul, tetina si celelalte componente cu apa calda si sapun apoi clatiti in apa curata.

Se recomanda sterilizarea folosind un sterilizator electric cu aburi, pentru microunde sau solutie sterilizatoare.

Inainte de prima utilizare introduceti biberonul si restul componentelor in apa aflata sub fierbere pentru 5 minute.

Nu se recomanda sterilizarea repetata in apa, poate afecta transparenta biberonului. Nu expuneti tetina direct la soare sau la o sursa de caldura, nici sa o lasati mai mult decat e recomandat in solutie sterilizatoare, pentru a nu o slabi.

Hranirea copilului cu biberonul se va face numai sub supravegherea unui adult. Nu fierbeti hrana din biberon la aparatul cu microunde! Se poate folosi aparatul cu microunde doar pentru incalzirea continutului biberonului si numai pentru perioade scurte de timp.

Inainte de introducerea in aparatul cu microunde se vor scoate capacul, inelul biberonului si tetina de pe biberon. Supraincalzirea hranei in aparatul cu microunde cauzeaza aparitia unor puncte foarte fierbinti ale lichidului inainte de a hrani copilul. Verificati intotdeauna temperatura alimentelor inainte de hranire.

A se folosi sub supravegherea unui adult! Nu lasati la îndemana copiilor.

Pentru sterilizare recomandam sterilizatoarele cu aburi si cele pentru microunde Minut Baby.