Descrierea produsului

Biberon nip din sticla Boy+Girl 125 ml cu tetina silicon ortodontica ventilata pt ceai (S), marimea 1 (0-6 luni)

Biberoanele nip sunt alcatuite din:

1. Capacul de protectie - ofera prtectie igienica in conditii de siguranta pentru tetina; se fixeaza ferm de inelul cu filet.
2. Inelul cu filet - realizat din material foarte rezistenr la socuri, este prevazut cu o proeminenta ce permite deschiderea si inchiderea usoara a capacului si impiedica rostogolirea sticlei atunci cand este in pozitie orizontala.
3. Tetina - ortodontica din silicon moale sau latex, cu supapa anti-colici si manson extra rezistent, pentru o fixare perfecta pe gatul biberonului fara a permite picurarea.
4. Discul - disponibil doar la biberoanele standard - se monteaza in interiorul inelului cu filet si asigura o etansare perfecta in cazul transportului sau agitarii continutului din biberon. Prevazut cu un maner practic pentru indepartarea usoara.
5. Corpul biberonului - confectionat din sticla sau polipropilena incasanta de inalta calitate (PP), imprimat in culori stralucitoare, fara PVC si sigur pentru alimente. Marcajele clare de pe biberon asigura o masurare precisa pentru alimente.

Descriere Biberoane nip Standard din sticla

- Tetina ortodontica, ventilata anti-colici, din silicon sau latex
- Design modern, in culori stralucitoare
- Fabricate din sticla extrem de rezistenta la temperaturi ridicate, fina si neporoasa, fara BPA
- Modele pentru Baietei sau Fetite, disponibile la 125 ml sau 250 ml
- Marcaje clare pe biberon, ce asigura o masurare precisa pentru alimente

Toate componentele biberoanelor si canilor Nip sunt potrivite pentru sterilizare si fierbere.

Ele pot fi amestecate si folosite conform nevoilor Dvs si se potrivesc la toate biberoanele standard sau cu gat larg disponibile in comert.

Biberoanele si canile Nip sunt fabricate integral in Germania, din materiale de inalta calitate, nu contin Bisfenol A (BPA) si sunt certificate de laboratoare de testare si institute independente, in conformitate cu standardele EN 14350.