Descrierea produsului

Biblioteca 4 polite Pinio Moon, MDF, alb

Cartile, fotografiile de familie, jucariile, poate chiar paturica preferata sunt la indemana voastra gratie bibliotecii cu 4 polite din colectia Pinio Moon. Aceasta reprezinta o solutie inteligenta ce va ajuta sa econimisti si sa organizati spatiul din camera copiilor. Biblioteca este realizata din MDF (rafturile sunt din PAL).

Pinio Moon este o colectie simpla si moderna ce cuprinde patut bebe, dulap, comoda, unitate de infasat, biblioteca. Patul este dedicat saltelei cu dimensiunile 120x60 cm si 140x70 cm. Gratie unui sistem de constructie inteligent, pozitia saltelei poate fi reglata pe 3 inaltimi diferite, potrivite varstei celui mic si nevoii de acces la patut a parintilor. Mai mult, doua dintre barele aparatoarelor laterale sunt detasabile pentru a facilita accesul copilului dupa ce acesta creste si poate urca si cobori singur. Patutul pentru bebe se transforma usor in primul pat al prescolarului. Colectia Moon este realizat din MDF.

Pinio creeaza mobilier unic pentru copii care se potriveste cu imaginatia lor. Un pat se transforma intr-un castel fortificat, o cutie de jucarii devine o corabie de pirati, iar un dulap se transforma in casa pentru spiritele din padure. Utilizarea mobilierul Pinio ofera o aventura fascinanta pentru fiecare copil. Produsele sunt fabricate folosind materiale sigure pentru sanatatea utilizatorilor. Mobilierul Pinio este caracterizat prin designul interesant si tehnologia de productie moderna. Piesele de mobilier sunt fabricate din lemn obtinut direct din padurile poloneze, zona cu temperaturi scazute ce garanteaza calitatea si robustetea lemnului. Acestea au un farmec unic, sunt prietenoase cu mediul si sigure pentru utilizare. O gama larga de texturi, culori si solutii garanteaza o sursa de inspiratie nesfarsita. Acesta este motivul pentru fiecare piesa de mobilier Pinio este unica.

Pinio produce mobilier de pin pentru copii inca din 1992. Calitatea produselor Pinio este recunoscuta si atestata international, numeroasele premii si mentiuni obtinute confirmand statutul special.

Toata mobila de la Pinio este testata si certificata conform standardelor europene de siguranta, rezistenta si durabilitate si este este finisata cu lacuri naturale pe baza de apa, fara formaldehide, solventi sau coloranti toxici.

Produsul este disponibil la comanda in 21 de zile lucratoare !