Descrierea produsului

Parintii pot avea incredere deplina ca produsul este 100% sigur, dovada stau materialele de cea mai buna calitate folosite in productia acestui produs. Datorita rotilor sale duble, aceasta bicicleta este foarte stabila si permite invatarea sigura a primilor pasi pe bicicleta. Sezutul este moale iar dimensiunile sale sunt perfect conturate pentru cel mic.

Fiind o bicicleta start-up, manerul are un sistem special de protectie ce impiedica copilul sa il roteasca complet. Acest aspect este unul foarte importat si protejeaza copilul in cazul in care acesta ar fi intors manerul din greseala, ceea ce ar face plimbarea imposibila si in plus, ar putea descuraja copilul sa o mai foloseasca.

Micro este foarte silentioasa, are roti anti derapante cu un invelis special atat pentru interior cat si pentru exterior. Forma cadrului este special conceputa pentru cei mici, este vopsit prin pulverizare cu vopseluri speciale, non-toxice si totodata, asigura o acoperire mai buna si o durabilitate mai mare a rezistentei la zgarieturi.

Ghidonul este foarte moale, confortabil si in lateral are protectii laterale. Materialul folosit este stabil termic si previne anti-alunecos.

Acest produs a fost creat in conformitate cu standardele EN71.

Micro este extrem de usoara, cantareste doar 2kg !

Dimensiuni
Cutie : L48 x l17 x 23H cm
Diametru roti :6″
Inaltime : 35cm / Latime : 20cm / Lungime :49cm
Garantie : 24 luni
Greutate Produs : 2 kg

Bicicleta copii Start Up Micro Orange

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra