Descrierea produsului

Micro, o bicicletă, două posibilități de distracție! 
Micro este conceptul Pegas pentru dezvoltarea mobilității copiilor pe două roți și nu numai. Aceeași bicicletă se poate folosi și pentru mersul pe drum cât și pentru zăpadă. Este o metodă ideală de a învața mersul pe bicicletă la vârste fragede. În plus, datorită caracteristicilor constructive, bicicleta poate fi transformată foarte ușor într-una dedicată alunecării pe zăpadă prin înlocuirea roților cu patine în formă de schi (kit inclus in pachet). 
Bicicletele fără pedale pentru copii sunt construite pe principiul “dacă poți să mergi, poți să te dai pe bicicletă”! Designul acestora are la bază ideea îmbunătățirii balansului pe două roți și a învățării mersului pe bicicletă. Prin această metodă de deplasare, copilul dumneavoastră își va dezvolta abilitățile de coordonare și încrederea în sine. 
Aceste biciclete au în vedere, prin construcția lor simplă, siguranță copilului în timpul utilizării ei. Astfel, se poate face o tranziție naturală și eficientă către bicicletele cu pedale, iar copilul dumneavoastră poate învață mersul pe două roți în confortul personal începând cu vârstă 2 ani. 

*kit conversie zăpadă inclus
*ușoară
*pentru copii cu vîrste între 2 și 5 ani (max. 30kg)
*materiale de calitate
*reglaj ghidon cu protecție de plastic
*manșoane ergonomice
*roți tip NO FLAT (spumă EVA)
*reglaj pe înălțime al șeii
* Suport de picioare pentru stabilitate cu 
suprafață ultra-aderentă
*axuri pe rulment
*șa din spumă confortabilă cu design adaptat pentru vârste cuprinse între 2 și 5 ani
*scule incluse