Descrierea produsului

Bicicleta fara pedale NFUN este o bicicleta extrem de practica, adaptata celor mici, de la 2 la 5 ani, datorita greutatii maximale pe care o poate suporta.

Copilul avanseaza cu ajutorul picioarelor, impingandu-le de la nivelul solului, la fel ca pe o trotineta, dar fiind asezat pe saua bicicletei. Asadar aceasta bicicleta pentru copii este conceputa pentru a oferi primele senzatii pe bicicleta copiilor, ii initiaza in deplasarea pe o masinarie si ii invata echilibrul. 

Daca dispuneti de spatiu, bicicleta fara pedale este perfecta pentru utilizare la interior deoarece are roti din plastic ce nu lasa urme pe sol. Copilul se poate deplasa pe bicicleta sub supravegherea unui adult fara sa fie nevoie sa iasa din casa pentru a se distra. 

Asadar bicicleta fara pedale prezinta cateva avantaje de necontestat pentru etapa de invatare a mersului pe bicicleta: ii permite copilului sa invete de la o varsta foarte frageda si sa practice sport la interior. Este, de asemenea, o prima etapa in descoperirea sportului in general, si in special in descoperirea ciclismului. 

NFUN NRIDE este o BICICLETA PEDAGOCICA ce dispune de un cadru usor, rezistent , sa reglabila, cosulet montat in fata. Culorile sunt vizibile avand un design per global indragit de copii , cauciucuri rezistente.

Specificatii produs: 

- cadru plastic; 

- sa ajustabila; 

- culoare albastru/rosu; 

- varsta recomandata: 2-5 ani;

- greutate maxima: 30 kg.

Bicicleta fara pedale pedagogica Nfun Nride cubix gri/mov

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra