Descrierea produsului

Bicicletele de oras sunt ideale pentru deplasarea usoara in interiorul orasului, dar si in afara acestuia, cel mai adesea pe drumuri asfaltate. Bicicletele de oraș sau city, cum mai sunt ele numite, sunt biciclete stabile, ușor de folosit, sigle speed sau pana la 6 viteze, ideale pentru ture relaxante, la viteze mici sau moderate.

Exista o serie de diferente, atât din punct de vedere al design-ului cadrului, cât și al dotărilor de la un gen de bicicleta de oras la alta. Exsta biciclete de oras cu un aspect mai clasic sau vintage, pana la biciclete de oras care sunt similare bicicletelor mtb.
Cadrul acestora, este de regula din otel, saua este una mai lata, ce ofera un confort suplimentar pentru pedalatul de oras,  roți destul de late și groase,  26” sau 28” si ghidon ce determină o poziție de pedalare verticală a ciclistului.

Cele mai multe modele de biciclete de oras sunt dotate cu faruri, portbagaj, aparatoare lant, coșulețe pentru partea din față, clopoțel etc.

Bicicleta de oras este foarte fiabila, usor manevrabila mai ales la viteze mici si medii, frecvente in oras,  usoara fara a face rabat la rezistenta. Este un model comod si adecvata stilului tau de pedalare lejer si relaxat prin oras.

Specificatii:

 
Cadru 520 mm, otel
Furca fixa otel
Janta 28"*36H aluminiu
Frana "V" brake otel
Foaie 38T
Butuc spate torpedo 1V
Pinion 18T
Schimbator fata NU
Schimbator spate NU
Camere si anvelope Kenda
Sistem de lumini far & dinam