Descrierea produsului

Body-ul J BIMBI este rezultatul a multor ani de studii si cercetare a celor de la Colpharma, care au reusit sa creeze primul si unicul body cu o marime universala de la 0 la 36 luni. Fabricat din bumbac organic cu certificat OCS, are o elasticitate si durabilitate extraordinare, respecta miscarile delicate ale copilului si se adapteaza perfect cresterii sale.

Nu produce electricitate statica, si prin finetea sa, ofera, in contact cu pielea delicata a copilului, o stare naturala de bine.

Forma speciala a decolteului faciliteaza tragerea peste capul fragil al copilului, chiar daca acesta este mare.

Zona de deschidere la picior este conceputa astfel incat sa cuprinda scutecul in totalitate si pentru a evita orice fel de presiune asupra piciorului copilului.   

UNICE

Datorita elasticitatii si rezistentei extraordinare, body-urile J Bimbi imbraca bebelusul tau oferind o marime unica de la 0 la 36 luni. Sunt realizate folosind tehnologia Cut&Sew , proiectata intr-un mod original si nou, care permite produsului sa obtina acea elasticitate tridimensionala, necesara body-ului pentru a-l imbraca pe copilul tau de la 0 la 36 luni. Foarte important este procesul de tricotaj al bumbacului cu un elastomer special si hipoalergenic, ceea ce inseamna un nivel in plus de protectie pentru pielea delicata a copilului.      

ECONOMICE

Body-urile obisnuite cuprind cresterea rapida a copilului tau de la 0 la 36 luni cu aproape 9 marimi. Imparte la 9 pretul unui body J BIMBI, compara apoi cu pretul altor body-uri si iti vei da seama ca niciodata calitatea nu a fost atat de convenabila.      

ECOLOGICE

Body-urile J BIMBI sunt ecologice pentru ca reduc numarul de body-uri folosite pentru fiecare copil, minimalizand astfel impactul nociv asupra mediului, necesar pentru a le produce, limitand consumul de energie si de apa, poluarea, problemele legate de deseuri, etc.     

SIGURE

Body-urile J BIMBI sunt certificate OEKO-TEX si nu contin substante nocive. Colorantii folositi sunt si ei certificati OEKO-TEX pentru sanatatea si siguranta copilului tau.

USOR DE IMBRACAT

Body-urile J BIMBI sunt foarte usor de imbracat si fac ca acest moment intim sa devina unul foarte placut. Nu iti fie frica sa intinzi body-ul pentru a baga capul, mainile sau pentru a inchide capsele automate: cusaturile sunt si ele elastice si rezistente! Body-ul se adapteaza perfect bebelusului tau.

 

INSTRUCTIUNI DE INTRETINERE

Pentru o intretinere corespunzatoare se recomanda citirea instructiunilor de pe eticheta:

- spalare automata sau la mana la o temperatura de maxim 40°C.

- a nu se folosi inalbitori.

- a nu se curata chimic.

- temperatura de calcare sa fie de maxim 110°C.

- a nu se usca la uscator de rufe automat.