Descrierea produsului

Body-urile J BIMBI Dryarn sunt realizate dintr-o fibra inovatoare (dryarn), folosita pentru fabricarea hainelor de sport, ceea ce asigura confort maxim si o stare naturala de bine.

Sunt extrem de elastice (elasticitatea este primul avantaj a tesaturii Dryarn) si datorita extensibilitatii tridimensionale (se intind in toate cele 3 directii), body-urile J BIMBI Dryarn asigura o adeziune perfecta pe corp, se adapteaza usor fiecarei miscari a copilului si cresterii sale.

Sunt create folosind tehnologia Seamless, fara cusaturi laterale, pentru a spori extensibilitatea verticala si pentru a evita iritatia pielii delicate a copilului.

Body-urile J BIMBI Dryarn sunt Bacteriostatice. Umezeala si transpiratia sunt usor eliminate permitand corpului sa-si pastreze temperatura costanta. Spre deosebire de alte fibre, body-urile J BIMBI Dryarn asigura un nivel de respirabilitate foarte ridicat mentinand pielea copilului mereu uscata.

Body-urile J BIMBI Dryarn sunt Hipoalergenice, nu cauzeaza nici o reactie alergica. De aceea Dryarn-ul este folosit si in fabricarea hainelor medicale.

Body-urile J BIMBI Dryarn sunt Antimicotice, cu o capacitate de ucidere a bacteriilor de 99%.

Asigura o conductibilitate termica foarte redusa, garantand prin urmare cea mai buna izolatie fata de climatul exterior si o protectie termica (cald/frig) mai mare decat cea a lanii sau a bumbacului. Dryarn-ul este un foarte bun izolator termic, ajuta la mentinerea constanta a temperaturii corporale, protejeaza importiva hipotermiei sau a supraincalzirii corpului.
 
Dryarn-ul este cea mai usoara fibra din natura. Prin urmare, body-urile J BIMBI Dryarn va ofera la atingere o senzatie placuta de usor si moale.
 
Body-urile J BIMBI Dryarn au o rezistenta neobisnuita, care se mentine si dupa uzuri si spalari multiple. Nu se pateaza, astfel ca petele sunt usor de indepartat folosind detergenti obisnuiti. Se usuca rapid, nu se calca, sunt testate dermatologic, pentru sanatatea si siguranta copilului.

Forma speciala a decolteului faciliteaza tragerea peste capul fragil al copilului, chiar daca acesta este mare.

Zona de deschidere la picior este conceputa astfel incat sa cuprinda scutecul in totalitate si pentru a evita orice fel de presiune asupra piciorului copilului.

UNICE

Datorita elasticitatii si rezistentei extraordinare, body-urile J Bimbi imbraca bebelusul tau oferind o marime unica de la 0 la 36 luni.

ECONOMICE

Body-urile obisnuite cuprind cresterea rapida a copilului tau de la 0 la 36 luni cu aproape 9 marimi. Imparte la 9 pretul unui body J BIMBI, compara apoi cu pretul altor body-uri si iti vei da seama ca niciodata calitatea nu a fost atat de convenabila.      

ECOLOGICE

Body-urile J BIMBI sunt ecologice pentru ca reduc numarul de body-uri folosite pentru fiecare copil, minimalizand astfel impactul nociv asupra mediului, necesar pentru a le produce, limitand consumul de energie si de apa, poluarea, problemele legate de deseuri, etc.     

SIGURE

Body-urile J BIMBI sunt certificate OEKO-TEX si nu contin substante nocive.

USOR DE IMBRACAT

Body-urile J BIMBI sunt foarte usor de imbracat si fac ca acest moment intim sa devina unul foarte placut. Nu iti fie frica sa intinzi body-ul pentru a baga capul, mainile sau pentru a inchide capsele automate: cusaturile sunt si ele elastice si rezistente! Body-ul se adapteaza perfect bebelusului tau.

INSTRUCTIUNI DE INTRETINERE

Pentru o intretinere corespunzatoare se recomanda citirea instructiunilor de pe eticheta:

- spalare automata sau la mana la o temperatura de maxim 30°C.

- a nu se folosi inalbitori.

- a nu se curata chimic.

- a nu se calca.

- a nu se usca la uscator de rufe automat.