Produse
0

Descrierea produsului

Body-ul Postnatal se adapteaza perfect formelor corpului, realizand o compresie medie asupra taliei si a abdomenului, ceea ce va duce la reducerea circumferintei acestuia cu pana la 2 cm.

Body-ul a fost conceput pentru a putea fi purtat sub orice tinuta, fiind reglabil si adaptandu-se astfel oricarei siluete.

 

Caracteristici

Body-ul realizeaza o compresie medie asupra taliei, a abdomenului si a posteriorului

Contine 79% polyamide, 21% elastina

Materialul permite trecerea aerului, evitandu-se astfel supraincalzirea

Nu incomodeaza sub nici o forma zona sanilor (poate fi utilizat si de catre mamicile care alapteaza).

Bretelele sunt reglabile, astfel ca se adapteaza oricarei staturi sau siluete

Material mai dens in partea de jos a corsetului, ceea ce il face mai stabil

Fara cusaturi pentru a putea fi purtat pe termen lung

Body-ul ajuta la refacerea muschilor si implicit a tonusului din zona abdomenului, a taliei si al posteriorului – cele mai afectate zone in perioada sarcinii.

Fabricat in Slovacia


 

Instructiuni de intretinere: Se poate spala la masina de spalat – la maxim 40 de grade. A nu se calca. A nu se utiliza masina de uscat rufe.

Cantaloop - Design danez la superlativ!

Cantaloop este leader in designul si productia de lenjerie pentru mamici, dorinta de baza de la care au pornit fiind aceea de a ajuta mamicile sa se bucure de fiecare etapa a maternitatii.

Produsele Cantaloop sunt concepute in jurul a doua valori importante: confortul si starea de bine a mamicilor! Perioada maternitatii este, probabil, cea mai speciala perioada din viata unei femei, tocmai de aceea am creat o serie de produse unice caresa se adapteze nevoilor speciale ale acestei perioade.

Toate produsele Cantaloop sunt certificate Oeko-tex, nu contin substante care ar putea provoca iritatii sau alergii, pentru ca stim ca majoritatea vor intra in contact cu piesea sensibila a bebelusului.Acest produs face parte din categoria lenjeriilor intime, ca urmare nu se accepta returul din motive de igiena. 

 

Body postnatal modelator crem Cantaloop

Acest produs nu mai face parte din oferta Nichiduta.ro