Descrierea produsului

Acest adorabil breloc este o papusa Kimmidoll in miniatura si este un cadou extraordinar si reprezentativ pentru o persoana speciala. Pastreaza mereu alaturi papusa Kimmidoll favorita, oriunde te-ai duce!

Gama de cadouri si decoratiuni de interior Kimmidoll reprezinta un mod select de impartasire a unui sentiment, de la clasicul breloc care poate fi tinut aproape si purtat pretutindeni pana la o minunata cana din portelan care poate fi apreciata in fiecare zi

Material: cristale swarovsky, polirasina, vopsea metalizata perlata

Dimensiuni produs: 5x5x2 cm

Dimensiuni ambalaj: 6.5x6.5x4

Nonomi "Carefree Beauty"
"My spirit is pure and free. To live with confidence in the future and mindfulness in each moment, is to know the beauty of my carefree spirit. May you always feel the freedom that comes from believing faith in life, so you may enjoy the beauty of the journey."

Motto-ul papusii Kimmidoll™ NONOMI

Nonomi "Frumusete fara griji"
"Spiritul meu este pur si liber. Ca sa poti trai cu incredere in viitor si atent in fiecare moment, este nevoie sa cunosti frumusetea spiritului meu fara griji. Fie ca mereu sa simti libertatea care vine din credinta in viata, astfel incat sa te poti bucura de frumusetea calatoriei."