Descrierea produsului

Un breloc din plus cu I Stole Your Heart de la Gorjuss. O papusa ce va deveni prietena cea mai buna a fetitei tale, fie ca va fi atasata la chei sau va decora o geanta sau un ghiozdan.

  • Fabricat din materiale textile de cea mai buna calitate, brelocul din plus Gorjuss I Stole Your Heart va transforma incruntarile in zambete.
  • Cu detalii metalice vintage din metal, are atat inel cat si carabiniera, pentru a fi atasat si detasat usor. Decorat cu un medalion gravat Gorjuss.
  • Fetita Gorjuss este imbracata intr-o rochie turcoaz cu dungi verzi si volanas din dantela. Ciorapii in dungi, semnatura Santoro, sunt decorati si cu inimioare turcoaz. Un cadou plin de gratie si feminitate direct din lumea magica Gorjuss, destinat tuturor celor ce adora personajele pline de farmec create de Santoro.
  • Dimensiuni: 7x5x18 cm
  • Material: Textil 
  • Varsta recomandata: 3+ ani

Poti alege si un alt model de breloc din plus cu dragalasele fetite Gorjuss de aici

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa.

Atentionare! Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. 

Breloc din plus Gorjuss I Stole Your Heart

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra