Descrierea produsului

O simpatica jucarie muzicala destinata copiilor mai mari de 18 luni.

Prin actionarea butoanelor de pe corpul broscutei sunt redate cantecele vesele care ii vor binedispune pe copii si care stimuleaza simtul auditiv al acestora.

Culorile vii si fata simpatica vor face din broscuta cu activitati o jucarie extrem de iubita de copii. Broscuta are pe carapace 3 butoane, care daca sunt apasate, vor deschide ferestrele din dreptul ficarui buton iar copilul va descoperi cate un animal acvatic: o foca, o steluta de mare si un rac.

Ferestrele sunt numerotate: 1, 2, 3, astfel copilul va invata sa numere. Jucaria este viu colorata si va capta cu siguranta atentia celor mici.

Broscuta este realizaat din materiale non-toxice, de inalta calitate. Aceasta jucarie face parte din gama jucariilor de dezvoltare Bam Bam. Broscuta cu activitati canta pana la 40 de melodii.

Avertizari: Pentru siguranta verificati cu regularitate jucaria pentru eventualele defecte de uzura si inlaturati toate protectiile cutiei inainte de folosire. Nu contine PVC si este in conformitate cu standardele EN71

Varsta recomandata: 18 luni+

Baterii folosite: 3 x LR44 1.5V