Descrierea produsului

Burger vegan cu quinoa bio 160g DAVERT

Burger vegan cu linte si curry ecologic, certificat bio.

Ingrediente: Fulgi de quinoa* 29%, fulgi de OVAZ*, fulgi de GAR*, fulgi de SPELTA*, morcov*, paprika*, sare de mare, curry* ( turmeric*, zahar din trestie de zahar*, ghimbir*, piper*, schinduf*, coriandru*, usturoi*, chimen*, leustean*, scortisoara*, chimen*, chili*), usturoi*, pastarnac*, patrunjel*, piper*, ulei de floarea-soarelui*.

*din agricultura ecologica

Mod de preparare:

1. Puneti intr-un recipient continutul plicului peste acesta adaugati o ceapa taiata cubulete;

2. Adaugati 180ml apa fierbinte, amestecati si lasati continutul obtinut sa se odihneasca 10 minute la temperatura camerei;

3.  Formati din aluatul obtinut 9 burgeri mici ( recomandat: formarea burger-ilor sa se realizeze cu mainile ude )

4. Puneti burger-ii la prajit in ulei incins.

Valori nutritionale/100g:

Energie:1395kj / 336 kcal
Grasimi: 23g din care saturate 1.6g
Carbohidrati: 24g din care zaharuri 2.7g
Fibre: 4.3g
Proteine: 5.3g

Alte recomandari de utilizare: ca umplutura pentru ardei sau rosii

 Alergeni:

Poate contine urme de: nuci, susan, caju.

Mod de depozitare:

A se pastra la loc uscat si racoros.

Fabricat in Germania

 

160G