Descrierea produsului

SCOUT85 este o camera video Wi-Fi® care va permite sa va monitorizati casa in timp ce va aflati pe un smartphone, tableta sau computer compatibile. Cu aplicatia Hubble pentru iOS si Android, puteti accesa si controla de la distanta camera, precum si a primi notificari declansate de miscare, sunet si temperatura camerei.

MONITORIZAREA INTERACTIVA

Cu aplicatia Hubble, pastrati legatura cu cei dragi si monitorizati locatiile preferate pe telefonul smartphone, pe tableta sau pe computer. In timp real aveti inregistrare video HD (720p) din casa dvs. si notificari despre miscare, sunet si temperatura camerei, astfel sunteti informati despre ce se intampla acasa. Aplicatia optionala Hubble Cloud Video Recording (CVR) va permite sa capturati evenimente video la domiciliu: http://hubbleconnected.com/plans/ (in limba engleza) ). Inregistrarea este stocata in siguranta in Cloud; puteti sa il accesati oricand de pe dispozitivul compatibil si sa il distribuiti rudelor si prietenilor dvs. pe baza abonamentului pe care l-ati ales.

FUNCTIILE VIEW PANORAMICE, TILT AND ZOOM SI COMUNICAREA BIDIRECTIONALA

Puteti controla camera SCOUT85 de la distanta si puteti panorama, inclina si mari imaginea dupa cum este necesar. Cu comunicarea bidirectionala, puteti pastra cu usurinta legatura cu familia dvs. oriunde va aflati. In ceea ce priveste viziunea pe timp de noapte, functia cu  infrarosu va permite sa monitorizati ce se intampla in camera 24 de ore pe zi, chiar si in conditii de lumina foarte scazuta.

Camera supraveghere video Scout85 HD

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra