Descrierea produsului

Atrage-l pe micutul tau spre independenta oferindu-i primul set de tacamuri prietenoase din copilaria lui cu imagini desprinse parca din povestile pe care i le spui inainte de culcare!

Din seria „Racing Rabbit” alaturi de castronel si pahar farfuria usoara si prietenoasa decorata cu un animalut simpatic si indragit de catre copii cu forma usoara rotunda si delicata la atingere insa foarte rezistenta la orice schema de karate il va face pe puiul tau sa opteze rapid pentru folosirea ei la masa alaturi de cei mari.

Serveste-i cu o lingura de bunatate mancarea sanatoasa in propria lui farfurie si incurajeaza-l sa se familiarizeze si sa il foloseasca in noua lui etapa de dezvoltare.

Vasul este produs din 100% melamina un material durabil care mentine alimentele in conditii de siguranta optima. Acesta poate fi în siguranta curatat la masina de spalat vase supravietuind chiar si unui tratament de temperatura ridicata.

Atentie! A nu se folosi la cuptorul cu microunde!

Produsele Sigikid sunt certificate conform celor mai inalte standarde europene in ceea ce priveste siguranta muncii si a mediului rezistenta si durabilitatea produselor.

Atunci cand daruiti produse Sigikid este important sa stiti ca aceastea sunt fabricate cu responsabilitate fata de planeta noastra pentru a o pastra cat mai curata pentru generatiile viitoare.