Descrierea produsului

“Ia-ma cu tine!” este sloganul companiei americane Aladdin si indemnul canii termos Latte Leak-Lock™, sa te insoteasca oriunde, purtata in geanta sau in masina.

De la modul de fabricare, la designul stilat si utilitate, cana termos a fost gandita pentru a oferi ceai sau cafea atunci cand va aflati in miscare, dar care sa fie in acelasi timp pro-mediu inconjurator. Acest lucru se datoreaza faptului ca Aladdin adopta o atitudine sustenabila si acorda aceeasi importanta atat modului de fabricare a produselor, cat si a felului in care sunt folosite, pentru a fi perfect sigure pentru sanatate, dar si prietenoase cu natura.

Astfel, cana termos este fabricata din inox, cu perete dublu si are capacul din plastic, care nu contine BPA. Capacul dispune de un sistem de siguranta ce va permite sa transportati cana termos fara accidente.

Cu un design ergonomic si confortabil, cana termos, cu o capacitate de 250 ml, se potriveste in spatiul pentru cana a majoritatii expresoarelor si cafetierelor. Aceasta etanseaza bautura calda si ii pastreaza aroma pentru multe ore.

Produsul poate fi curatat atat manual, cat si la masina de spalat vase.