Descrierea produsului

Un cantar de bucatarie nu este un moft, ci face parte din strictul necesar al oricarei bucatarii in care se gateste pentru ca nu doar face posibila munca de pregatire si preparare, dar o si eficientizeaza.

 

Cantarul digital de bucatarie de la TFA are un ecran cu display LCD, o suprafata usor de curatat si mod de operare printr-o simpla atingere. Aparatul are functie de auto-off, pentru economie de energie, un design modern, ultra-subtire, si o agatatoare pliabila care permite montarea pe un perete, o functie foarte utila cand nu ai mult spatiu la dispozitie. 

 

Precizie in bucatarie

 

Un cantar de bucatarie te ajuta mereu sa masori cantitatea potrivita de ingrediente pentru retetele tale, iar acest cantar TFA are un nivel ridicat de precizie de 1 gram, putand cantari pana la 5 kg.

 

Butoanele tactile nu numai ca permit o operare confortabila, prin atingerea usoara a panoului de comanda, dar au si o suprafata neteda care poate fi curatata cu usurinta dupa utilizare. Si stim cu totii cat de importanta este curatarea unui instrument folosit in bucatarie, mai ales daca pe cantar se intampla sa se verse ingrediente precum faina sau zahar pudra care pot intra printre marginile butoanelor.

 

SPECIFICATII

Tip produs: Cantar digital pentru bucatarie

Numar produs: 50.2003.02

Cod EAN: 4009816033581

Dimensiuni: 155 x 200 x 15 mm

Greutate: 169 g

Material: Plastic

Mod de functionare: 1 baterie x 3 V CR2032, inclusa