Descrierea produsului

Canuta bebelusi HeroSippy 140 ml bleu

Manerele simpatice si ciocul moale ale canutei pentru traning HeroSippy il ajuta pe bebe sa invete sa bea singur mai repede si intr-un mod mai distractiv.

HeroSippy a fost creata dupa un studiu aprofundat, rezultatul fiind un produs ergonomic si usor de folosit de catre bebelusi. Ca si in cazul celorlalte produse Herobility va puteti juca si puteti mixa culorile disponibile pentru partile componente ale canutei pentru a va crea propria combinatie de culori. 

Avantajele canutei HeroSippy: 

Potrivita pentru zona sensibila a cavitatii bucale, dinti si gingii datorita materialului moale. 

Capacul poate fi deschis si inchis usor de manutele mici. 

Maner detasabil, ce poate fi inlaturat pentru a transforma cana in pahar. Recipientul are zone de contact plate ce il fac usor de prins de catre cei mici, chiar si fara manerele ajutatoare. 

Piciorusele si codita haioase fac canuta HeroSippy complet stabila.ccc  

Zero scurgeri si flux controlat cu ajutorul valvei incluse sau flux continuu, atunci cand valva este inlaturata.

Gura larga a recipientului face HeroSippy usor de umplut si curatat. Poate fi folosita in masina de spalat vase sau in cuptorul cu microunde. 

Canuta HeroSippy este compatibila cu capacul HeroSport, capacul biberonului HeroBottle si cu recipientul HeroStorage. 

HeroSippy este realizata din polipropilena de cea mai buna calitate, cauciuc termoplastic si silicon medical si nu contine chimicale sau substante toxice precum BPA, BPF, BPS, PVC, plumb, ftalati sau nitrozamine.

Toate produsele Herobility sunt testate si repecta toate standardele europene de siguranta in vigoare: EN 14350, EU 10/2011, US FDA CFR 21 177.1520, GB 4806.7-2016 si CA SOR/2011-17. 

Herobility este o companie suedeza ce s-a nascut din dorinta unor parinti de a le oferi copiilor lor cele mai sigure si mai placute produse din lume. Misiunea lor este de a oferi produse inovatoare pentru copii, care sa le faca viata mai usoara parintilor lor.

In plus, Herobility lupta pentru dreptul tuturor copiilor de a avea o copilarie sigura, fericita si lipsita de griji, donand echivalentul a 5 coroane suedeze din valoarea fiecarui biberon HeroBottle vandut, fundatiei World Childhood Foundation, fondata in anul 1999 de catre Majestatea sa Regina Silvia a Suediei.

Canuta bebelusi HeroSippy 140 ml verde army

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra