Descrierea produsului

Capacul KeyGuard este un mod ingenios de a-i tine pe cei mici in siguranta acasa. Acesta acopera gaura cheii complet pentru a nu le permite copiilor sa deschida usa de la intrare sau sa inchida usile camerelor si sa ramana blocati.

Pentru montare, cheia se introduce in capacul de siguranta KeyGuard si apoi poate fi lasata in usa. Capacele au un mecanism dublu de blocare, asa incat pot fi rotite fara ca acest lucru sa determine rotirea cheii si deschiderea sau inchiderea usii. Mecanismul poate fi scos doar de catre adulti prin apasare si rotire.  

Capacul KeyGuard poate fi folosit pentru majoritatea tipurilor de chei si, datorita faptului ca este simplu si discret, nu atrage atentia celor mici. 

Baby Dan este o companie daneza cu traditie de peste 60 de ani, care produce echipamente pentru siguranta, textile si mobilier pentru copii cu varste cuprinse intre 0 si 5 ani. Misiunea pe care si-o asuma Baby Dan este aceea de a crea spatii sigure pentru cei mici, iar produsele sunt premiate international pentru calitatea si functionalitatea lor fara compromis si sunt testate pentru a asigura lipsa oricaror substante daunatoare pentru cei mici.