Descrierea produsului

Cardurile Hot Dots Fonetica il vor incuraja pe copilul tau sa invete cat mai multe despre litere, dar cel mai important este sa invete cum sa le utilizeze corect si corespunzator. Atinge cu pixul interactiv Hot Dots si vei primi instantaneu un raspuns cu sunete de confirmare pozitive, cu o lumina verde sau un sunet dezaprobator si o lumina rosie pentru raspunsuri incorecte.

Caracteristici:

  • setul este ideal pentru a desfasura activitati ce vor consolida cunostintele de fonetica ale celor mici
  • pixul functioneaza pe baza a 2 baterii AAA (neincluse)
  • produsul este disponibil doar in limba engleza

Setul include:

  • 3 ghiduri cu 64 de activitati
  • un pix 

Instructiuni de joc: Alege un cartonas din cele existente. Priveste imaginea de pe cartonas, apoi raspunsurile posibile. Foloseste pixul pentru a alege litera corespunzatoare cuvantului de pe cartonas. Pixul iti va da un raspuns pe loc. Pixul emite si o lumina verde sau rosie pentru feedback imediat. 

Varsta recomandata: 4 - 9 ani

Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. Imaginile de pe EduClass au caracter informativ. Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor.