Descrierea produsului


Varsta recomandata 8-14 ani.

Aceasta este impresionanta poveste, plina de actiune, intrigi si suspans, a lui DArtagnan, un tanar nobil in cautare de aventura, si a celor trei curajosi spadasini Athos, Porthos si Aramis. Cei patru isi unesc fortele pentru a-i apara pe Rege si pe Regina impotriva uneltirilor puse la cale de Cardinal, vicleanul lor rival politic. Prietenia lor, calauzita de indemnul Toti pentru unul si unul pentru toti, ii va ajuta sa isi duca la bun sfarsit actiunile eroice. Numeroase crime, dueluri, povesti de iubire si infruntari mortale sunt presarate de-a lungul acestei minunate povesti, din care triumfatoare ies, in cele din urma, curajul, loialitatea si prietenia.

Asemeni initiativei generoase si vizionare din anul 1895 cand, sub domnia Regelui Carol I si prin efortul folcloristului Dumitru Stancescu si al editorului Carol Muller, a fost pusa temelia colectiei de carte Biblioteca pentru toti, astazi, Curtea Veche Publishing vine, altruist si inspirat, in ajutorul copiilor si tinerilor tarii.

Numarul cititorilor de carte a scazut ingrijorator in Romania ultimelor doua decenii. Tot mai putine volume ajung in mainile copiilor si adolescentilor, tot mai putine titluri se asaza in biblioteca de familie a contemporanilor nostri.

La fel ca primii nostri Suverani, Carol I si Elisabeta, care erau absolut convinsi de nevoia de carte pentru prosperitatea natiunii, Familia Regala a Romaniei de astazi crede ca ignorarea cuvantului tiparit intre copertele cartii este o vulnerabilitate a natiunii si a patriei.

Parinti, aduceti cartea aproape de copiii vostri! Asa cum au nevoie de iubire, de soare si de familie, cei mai mici romani au nevoie de carti, pentru a se intregi, ca oamen

In seria Cartile copilariei au mai aparut:

Marile sperante, repovestire de Deanna McFadden dupa romanul lui Charles Dickens

Omul cu masca de fier, repovestire de Oliver Ho dupa capitolul final din romanul Vicontele de Bragelonne al lui Alexandre Dumas

Black Beauty, repovestire de Lisa Church dupa romanul Annei Sewell

Cocosatul de la Notre-Dame, repovestire de Deanna McFadden dupa romanul lui Victor Hugo

Odiseea, repovestire de Tania Zamorsky dupa epopeea lui Homer

Mituri ale Greciei Antice, repovestire de Diane Namm dupa miturile clasice

Aventurile lui Sherlock Holmes, repovestire de Chris Sasaki dupa scrierile semnate de Sir Arthur Conan Doyle

Peter Pan, repovestire de Tania Zamorsky dupa romanul lui J.M. Barrie


In seria Cartile copilariei urmeaza sa apara:

Alice in Tara Minunilor. Alice in Tara din Oglinda, repovestire de Eva Mason dupa scrierile lui Lewis Carroll

Carte Cei trei muschetari repovestire dupa romanul lui Alexandre Dumas

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra