Carte Copilul tau. Parintii tai. Tu

47Lei

Carte Copilul tau. Parintii tai. Tu

Cod: 143895
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Pentru: Mamici

Dupa cinci ani de la publicarea bestsellerului ''O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda'', Ioana Chicet-Macoveiciuc revine cu o carte dedicata mamelor, un volum mai dens, mai intim si plin de istorii personale, scris sub forma unei lungi scrisori de apreciere si incurajare din partea autoarei pentru fiecare femeie care se va cufunda in lectura acestor pagini.

Copilul tau. Parintii tai. Tu nu este doar o carte de parenting foarte buna, ci si o cronica a unei familii cu trei generatii in Romania comunista si in Romania postrevolutionara, o calatorie personala plina de emotie, in care se vor regasi toti adultii zilelor noastre, cu bune si cu rele, cu lacrimi de ras, dar si de nostalgie, dor si recunostinta.

''E important sa ne aflam si sa ne spunem povestea, pentru ca asta ne ajuta sa ne cunoastem, sa ne iertam si sa ne iubim, facandu-ne parinti buni si fiinte umane constiente si fericite.

Am adunat in aceasta carte tot ce am invatat in noua ani de cand sunt mama si am descris drumul greu al vindecarii mele dupa multi ani de terapie, in speranta de a le fi de folos tuturor mamelor care, ca si mine, traiesc cu indoiala ca nu se descurca prea bine, dar si cu dorinta imensa de a-si calauzi copiii pe drumul cel bun in lume.

Lor vreau sa le transmit ca totul va fi bine, ca se descurca atat cat e omeneste posibil si ca sunt extraordinare.''– Ioana Chicet-Macoveiciuc AUTOR: Ioana Chicet-Macoveiciuc

 

TIP COPERTA: Brosata

ISBN: 9789733412564

EDITURA: Univers

AN APARITIE: 2022

NUMAR PAGINI: 360 

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!