Descrierea produsului

Carti educative din fetru cu activitati pentru bebelusi si copii Prism Mini - Quiet books - solutia ideala pentru deplasari cu masina sau avionulPagina de acoperire si Pagina 1:
Cu un curcubeu frumos pe coperta, cartea se deschide spre un copac cu doua mere pe crengi si bucla de velcro care pot fi smulse si colectate intr-un cos.
Deoarece merele sunt pe velcro, detasarea lor promoveaza folosirea timpurie a manerului de prindere.
Pagina 2:
Pagina cu forma permite copilului sa potriveasca, sa identifice si sa numeasca formele geometrice de baza. Formele sunt sustinute de Velcro si pot fi detaaate si reasamblate.
Fiecare forma variaza numai in structura sa, in timp ce culoarea si dimensiunea raman constante izolarea calitatii . Prin eliminarea altor elemente culoare si marime , copilul din aceasta activitate se va concentra doar pe forme.
Paginile 3-4:
Pretindeti sa jucati, sa potriviti si sa asociati sosetele. Masina de spalat poate fi deschisa si are un buzunar pentru depozitarea si spalarea sosetelor, oferind copilului un sentiment de joc real din lume.
Pagina 5:
O tija magnetica pe care copilul o poate folosi pentru a prinde pestele. O mare activitate care incurajeaza coordonarea ochilor si a mainii si abilitatile motorii fine.
Pagina 6:
Stabiliti barele de xilofon, in functie de marimea acestora. Aceasta introduce conceptul de ordin si secventa impreuna cu marimea.
Cartile noastre Mini Quiet va permit sa le pastrati permanent cu dvs., cum ar fi in geanta, rucsac sau confortabil in mana. Puteti sa le luati de-a lungul calatoriei sau chiar sa le folositi ca piese decorative pe biroul copilului tau, pe raftul de carti sau pe masuta de cafea.
Perfecta pentru zile de nastere, botezuri sau chiar doar un simplu cadou Aceste carti mini Quiet incredibil de adorabile sunt cele pe care trebuie sa le aveti acum <
Cartea Prism Mini Quiet, care este conceputa pe baza conceptelor de invatare timpurie si a abilitatilor legate de potrivire, imperechere, sortare, numarare, merita sa fie a copilului dumneavoastra.
100 cusute si certificate EN71, in cadrul acestei carti interactive Mini Quiet Book, exista mai multe oportunitati de joc creativ si imaginativ.
Dimensiune: 15 15 cm.

Carte educativa din fetru cu activitati pentru bebelusi si copii Prism Mini

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra