Descrierea produsului

Ursuletul Fram este uneori bucuros, alteori trist, uneori temator, alteori curajos. Cum crezi ca reuseste sa faca fata tuturor emotiilor care il incearca? Si ce face el cand frica de intuneric nu il lasa sa doarma? Hai cu el in aventura si vei afla cum a reusit sa profite de fiecare dintre emotiile lui pentru a deveni un ursulet mai fericit, mai plin de viata si mai curajos!

Lucrarea este impartita in 2 capitole si un glosar cu idei practice pentru parinti. Prima parte initiaza micul cititor in fascinanta lume a emotiilor, iar a doua parte prezinta frica de intuneric si tehnici psihologice prin care aceasta se poate diminua. La final, parintii gasesc o serie de indrumari, intrebari si idei de jocuri care sa ii ajute in dialogul cu copilul mic.

Educatia timpurie a unui copil se realizeaza in mare parte prin joaca si prin lectura de calitate. Cu cat sunt mai devreme familiarizati cu notiunea de emotii si cu cat ajung sa le inteleaga mai repede, cu atat mai usor le va fi sa le gestioneze atunci cand apar situatii conflictuale. Relatia sanatoasa cu propriul corp si cu sinele se cultiva, nu este innascuta. Zilnic, putin cate putin, copilul invata cu ajutorul adultilor cum sa nu lase coplesit de emotii.