Descrierea produsului

Rasfoind carticica împreuna cu bebelusul veti porni într-o calatorie plina de amuzament si descoperiri uimitoare. Carticica muzicala „Concertul animalelor” permite bebelusului si parintilor sa se bucure împreuna de o lume în care comunicarea devine mai incitanta datorita sistemului unic de tip „raspunde la atingere”,fapt ce încurajeaza bebelusul sa atinga,sa pipaie si sa exploreze,dezvoltându-i astfel simturile motorii,iar mai târziu vocabularul,facilitându-i totodata întelegerea relatiei cauza-efect.

Descriere:
Prevazuta cu sistem de activare a luminitelor si sunetelor cu ajutorul dispozitivului atasat de baza jucariei.
Reprezinta o introducere distractiva în lumea animalelor si o amuzanta experienta de învatare în ceea ce priveste întelegerea rolurilor acestora.
Încurajeaza întelegerea relatiei cauza-efect.
Contine jocuri de tip „cucu-bau” dar si alte tipuri de activitati incitante.

Caracteristici:
Cartea muzicala „Concertul animalelor” contine:
* O multitudine de texturi si materiale.
* Diverse tonuri de melodii si sunete,având o anumita tema.
* Elemente fosnitoare de tip „cucu-bau”.
* Un dispozitiv electronic,ce activeaza sunetele si luminitele.
* Cu ajutorul dispozitivului electronic se pot atinge bumbisorii de metal pozitionati pe animalutele din interiorul cartii,acestea scotând sunetele specifice,fiind acompaniate de melodii vesele,în concordanta cu instrumentul pe care îl are fiecare.

Mod de folosire:
Carticica contine 3 scene diferite,fiecare dintre ele dezvaluind povestea proprie.

Åžtiai ca?
La vârsta de 8-9 luni,bebelusul începe sa perceapa întelesul cuvintelor si sa identifice cuvintele des auzite (ca de exemplu: „Acesta este un câine.”) si de asemenea sa asocieze sunetele cu originile lor (de exemplu: „latratul cu câinele”). Carticica muzicala îi permite sa asimileze acest gen de informatii,folosindu-se de imagini cu animale cunoscute ce pot fi usor asociate cu sunetele specifice lor.

Recomandari pentru dezvoltare pe diferite categorii de vârsta:
6 luni
Te poti aseza confortabil împreuna cu bebelusul si rasfoind carticica,sa-i arati animalutele si instrumentele lor. Pune degetul pe imaginea unui animalut,instrument sau alt obiect din carticica si spune-i ce întruchipeaza sau reprezinta,dupa urmatorul tipar: „Aceasta este o rata,aceasta este o chitara,acesta este un nor,etc.”
9-10 luni
Îti poti întreba bebelusul: „Unde este câinele?” în timp ce atingi bumbisorul de metal de pe labuta catelusului cu ajutorul dispozitivului electronic legat de baza cartii.

Info:
Functioneaza cu 2 baterii de 1,5 V,tip AA (LR6). Bateriile pentru testare sunt incluse in pret.
Material: polipropilena si poliester.
Dimensiuni: 21 x 22.5 x 4 cm.
Dimensiuni ambalaj: 22 x 32 x 4 cm.
Ambalaj: cutie din carton.

Acest produs dezvolta: Simturile,Functiile motorii complexe,Limbajul si comunicarea,Permanenta obiectelor,Gândirea si EQ-ul (Inteligenta emotionala).