Descrierea produsului

Bebelușul va juca rulul principal în propria narațiune. Creați o carte de amintiri personalizate care salvează și sărbătorește primii ani din viața bebelușului. Cărticica ingenioasă vă permite să adăugați poze din viața reală, creând astfel o legătură specială cu bebelușul și multe povești emoționante. Cărticica ingenioasă vă permite să salvați și mesaje speciale pentru cel mic, care vă va simți astfel, mereu aproape.


 

Specificații

Cărticica ingenioasă care contribuie la dezvoltarea emoțională a bebelușului

Cărticica vă permite să creați povești cu și despre bebeluș, fiind un prilej bun de a-i contura imaginile despre familie

Bebelușul se va simți în centrul atentiei, fiind personajul principal al acestei povești

Albumul foto este redecorabil și poate fi un cadou special pentru cel mic

Această carte moale este cu adevărat o jucărie minunată și unică pentru tine și familia ta

Cărticica poate fi personalizată prin adăugarea a 5 poze (care pot fi ulterior înlocuite)
Vârsta recomandată: 3 luni+


 

Despre Baby Einstein

Istoria Baby Einstein a început în urmă cu peste 15 ani, cand o mămică ambițioasă și-a propus să îi transmită bebelușului ei dragostea sa pentru artă. Produsele au evoluat de-a lungul timpului, însă fără a-și pierde farmecul și caracteristicile inconfundabile.

Ce le deosebește de alte jucării?

Faptul că acestea au fost create din perspectiva bebelușilor! Fiecare jucărie Baby Einstein dezvoltă o combinație unică de obiecte, artă, limbaj, forme, numere și natură, iar bebelușii adoră să descopere fiecare activitate și să devină la rândul lor un ‘Baby Einstein’!


 


Carticica Say & Play Photobook Baby Einstein

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra