Carucior gemeni City Select Lux Slate sistem 2 in 1

6473Lei

Carucior gemeni City Select Lux Slate sistem 2 in 1

Cod: BJ0171221805-2-in-1
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: gratuit*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*

Alte culori disponibile

  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0-3 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Caruciorul City Select Lux Slate face parte din colectia de carucioare premium Baby Jogger USA.  Baby Jogger, unul din brandurile favorite ale vedetelor de la Hollywood, dar si din Europa a cucerit parintii prin calitatea foarte buna a materialelor, prin sistemul simplu, intuitiv si modern de pliere:  Quick Fold si nu in ultimul rand prin desgnul extrem de elegant. Acest carucior este esenta mobilitatii urbane: usor, compact si ergonomic. Designul elegant  va va face cu siguranta remarcati oriunde va veti deplasa impreuna cu cel mic. 
 
Rotile frontale pivoteaza cu usurinta  pentru a face fata  obstacolelor zilnice sau pot fi blocate pe directia de mers pentru plimbarea pe distante lungi. 
Materialele din care este realizat caruciorul au protectie UV +50.
Avand o greutate totala de doar 14 kg, caruciorul  City Select Lux este perfect adaptat pentru deplasarea in oras. Caruciorul City Select Lux poate fi configurat in 16 moduri diferite, putand fi folosit atat pentru un singur bebelus, cat si pentru gemeni sau pentru doi copii- unul nou nascut si al doilea mai mare.
Tehnologia brevetata Quick-Fold va permite sa strangeti caruciorul cu o singura mana, printr-un gest simplu.
Rotile frontale, pivotante 360°, cu posibilitate de blocare pe directia de mers, sunt pneumatice si au diamentru de 8', fiind prevazute cu suspensii pentru o protectia speciala a coloanei bebelusului in timpul deplasarii pe teren accidentat.
Frana cu pedala pentru blocarea rotilor din spate si frana de mana.
Manerul este ajustabil pe inaltime si are margini rotunjite pentru manevrare confortabila. Sasiul este compatibil cu landoul City Select sau cu sacunele auto Baby Go. Pe acelasi sasiu se poate monta si un sezut suplimentar pentru cel de al doilea copil.
Capotina cu fereastra transparenta pentru observarea bebelusului.
Sezutul cu mai multe pozitii de inclinare,  pana la o pozitie aproape orizontala, pentru somn.
Compartiment stocare in spate.
Cos  pentru accesorii situat inferioara a caruciorului.
Centura de siguranta cu sustinere in 5 puncte.
Dimensiuni carucior:
Lungime:  110 cm Latime: 65 cm Inaltime 105 cm cm Greutate: 14 kg. Carucior recomandat de la varsta de 6 luni si pana la 3 ani (greutate maxima admisa 18 kg)
City Select Lux nu este destinat jogging-ului.

Sezutul suplimentar pentru al doilea copil este compatibil pentru modelul de carucior City Select Lux. Kitul vine complet cu adaptoarele pentru montarea pe sasiu. Sezutul suplimentar se foloseste pentru copii cu varsta intre 6 luni si 3 ani (greutate maxima admisa 18 kg). Prevazut cu centuri cu prindere in 5 puncte. Mai multe pozitii de inclinare pana la pozitia orizontala.

Landoul City Select Slate se monteaza pe sasiul caruciorului City Select pentru ca acesta sa poata fi folosit de la nastere. Greutatea maxima ppana la care se recomanda folosirea landoului este de 11 kg. Pe acelasi sasiu se pot monta doua landouri cu conditia ca sa fie cumparat si sezutul pentru al doilea copil (care este necesar pentru montaj) Landoul are o capotina mare, care il protejeaza pe copil de actiunea razelor solare.

Alegeti un produs similar

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!